Lehetséges hogy egy szellemet láttam?
Figyelt kérdés
Pénteken reggel mentem ki a szobámból wc-re a nappalin keresztül. A nappaliban lévő ablakon jól átlátok a szomszéd teraszára. Amikor átnéztem akkor láttam egy fekete hajú fehér pizsamás nőt rángatni egy botot. Később megkerdeztem a szomszédtól hogy ő volt e az de azt mondta hogy akkor nem ment ki senki a házból mert tévéztek.2015. febr. 1. 14:07
11/15 anonim válasza:
Nekem a húgom félt nagyon Samarától, sokáig a televízió közelébe se mert menni. Én csak az Érmelléki Kuglófembertől félek mert elvisz és utána megesz :D
12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha sokat foglalkozol, olvasol és kutatsz a szellemek és az ilyen dolgok után, akkor megjelennek. Érzik, hogy nyitott vagy feléjük és megmutatják magukat, nem egyszer láttam már angyal és szellemet. Nem kell megijedni tőlük, nem bántanak. Ha még is, akkor jobb szakértőt hívni. Üdv :)
13/15 anonim válasza:
LOL 14 válaszoló nagyon komolyan írtál és ha télleg igazad van akk minden áron kikell próbálnom :))))
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-)
És valóban túlságosan is érdekelnek :-) na nem baj, a lényeg hogy ne ijedjek meg tőlük.
2015. febr. 6. 15:10
15/15 anonim válasza:
Igen lehet hogy tényleg egy öreg néninek a macskája felugrott a fára és átmászott hozzájuk és le akarta rázni a macskát onnét, és a kerítés a lábát karcolta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!