Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik? Ezt már nem...

Mi történik? Ezt már nem bírom tovább!

Figyelt kérdés

Ma reggel meghaltak a halaim, volt 15 hal és az összes elpusztult, a víz tiszta, törődöm velük így hát képtelenség az egész.

Tárgyak tünnek el, tegnap a hajvasalóm a szobában volt bedugva, és öcsém játékai közt találtam meg. És minden áldott nap történik valami. Az ajtóban a kúlcs egyszer csak elkezd mozogni, úgy hogy senki nem nyúlt hozzá. A falról le esik a kép, becsapódik az ajtó kaparászásokat hallok.

A mai nap telt be a pohár, hogy a halaim meghaltak. És sok dolog történik!

Nagyon félek! Nem merek nyugodt lenni a házban! :(

Mi lehet ez?

Aki tud segítsen!

Köszönöm!

19.L

2015. jan. 23. 10:54
1 2 3
 11/22 Missi_Key ***** válasza:

ok, ez most furin hangzik, de megvannak még a hullák..mármint a halaké?

lazán lehet valami olyan anyag a házban ami miatt megdöglöttek és ami halucinogén enyhe mértékben...főleg ha öreg ház.

ha megvannak valahol kivizsgáltathatod mitől fordultak fel..vagy kérjetek valami vegyi ellenőrzést a házra.

de mondjuk ezt csak végső esetben..inkább csak szólj a szüleidnek. lehet hogy csak mindenki adott egy kis kaját a halnak és a túletetéstől felfordult vagy ilyesmi...

2015. jan. 23. 20:02
 12/22 anonim válasza:
Biztos hogy van abban a házban valami szellem. Lehet hogy a szellem nem akarja a felújítást. De ez csak egy tipp. Remélem megoldódik a helyzeted:)
2015. jan. 23. 22:16
 13/22 A kérdező kommentje:

Öcsém 6 éves.

Tegnapelőtt pont rá vigyáztam 11-ig, édesanyám dolgozott.

Fut be a szobámba, és remeg alig tudta elmondani hogy mi történt.

Persze mikor belépett a szobába, láttam rajta hogy fél, egyből belém hasitott a félelem, azt hittem elájulok.

És monda hogy a konyhába pislákol a lámpa, amit megint csak nem értettem, mivel pár napja lett kicserélve az égő.

Páperc eltelik, bemegyek a szobájába a paplan alatt ült és sírt. Kérdeztem tőle hogy mi a baj, annyit mondott hogy fél.

Én megfogok őrűlni, nap mint nap történik valami. És egyre dúrvább dolgok.

Tegnap a halak...ez abszurd.

Maguktól nem pusztúlnak el, ha 1 pusztúlt volna el azt mondom oké. De hogy az összes? :(

Szóval, mit csináljunk? A házszentelés elég lesz?

Vagy nem múlik el ez az egész?

Mi történhet velünk?

2015. jan. 24. 09:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Aki tudja a megoldást az írjon! Nagyon fontos lenne! Örökre hálás lennék!
2015. jan. 24. 10:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Lehetne az egyháztól ördögűzést kérni, de az sok időt vesz igénybe. Nekiálltatok már a felújításnak? Úgy értem a gyakorlati részének? Lehet hogy nem kéne erőltetni.
2015. jan. 24. 12:56
 16/22 Missi_Key ***** válasza:

...pislákoló villany? komolyan?

öreg ház, valószínű még az építette aki benne lakott. nálunk legalábbis így van. az öreg villanyvezetékek aluminiumból vannak, amit ma már nem is engedélyeznek.

a halak meg, ha egy megdöglik és nem szeded ki megy a többi is.

2015. jan. 24. 13:50
 17/22 anonim ***** válasza:

és azóta tartanak ezek az események, amióta ott laktok?

szerintem ne hagyd egyedül az öcsédet a házban

és jobb lenne ha elköltöznétek, talán ez a "szellem" csak azt akarja hogy elmenjetek onnan

az ördögűzés szerintem nem jó ötlet, azzal csak feldühítitek

2015. jan. 24. 15:09
 18/22 anonim válasza:
29%
Szerintem az egy troll kis öcsivel állunk szemben :D
2015. febr. 3. 01:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Én démonra tippelek. Azon belül is a rosszabb fajtából. Nagyon nehéz ebben a dologban bármit is tanácsolni. Rengeteg a csaló ebben a szakmában. Én is egy katolikus pap bevonását ajánlanám. Kérjetek házszentelést tőle. Talán segíthet.
2015. febr. 5. 07:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Drágaságom.. a halaid ammóniamérgezést kaptak. Nem jó ha tiszta a vizük az a jó ha tele van baktériummal. Azok bontják le az ammóniát.A többi jelenségre nem tudok magyarázatot.
2015. febr. 20. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!