Démon ellen vannak olyan türkkök mint szellemek ellen?
Trükkök nincsenek, ellenben ha betartod a 10 parancsolatot, akkor nem lépsz a területükre, ergo nem tudnak közvetlen piszkálni csak közvetve!
Ha viszont komoly gondjaid-tüneteid vannak, akkor keress ördögűző papot, de nehogy ilyen energoterapeutát vagy Kovács Magyar Andrást, uram bocsá Gyurcsok Józsit, vagy egyéb Mágust, akik ezekkel cimborálnak, hanem papot!
Kedves Kérdező. Elmondom a saját tapasztalatokat. Jártam egy családhoz aki foglalkozott fekete mágiával. Amikor elöttem tőlük, Megjelent egy halott csirke a házunk élőt. El akartam vinni egy bottal a küszöbről de egy furcsa gyengeség fogott el. Megjelent a macskám és megette a csirkét. Én utana beteg lettem. Agyvérzést kaptam 28 évesen. Csak feküdni tudtam. 2 évre rá az egyik barátom el vitt egy fehér mágus nőhöz. Akkor lettem jobban. Ő adott szentelt vízét (katolikus). Gondoltam egyet és kis tejbe adtam a szentelt vízböl a macskának. Egyszer csak ki ugrot belőle egy lény és ordító hangot adot ki. De nem látszott semmi. A hangot visszont hallani lehetet. Végül távolodott a hang és eltünt.
Ezért javaslom neked a szenteltvízet. Én többször hintem magam vele. Katólikus templomból kell hozni.
Továbbá a csodásérem is védelmet nyit. Katolikus kegytárgyboltban lehet kapni. Utána meg kell áldani egy pappal. És a nyakban hordani.
Remélem tudtam segíteni.
Megint előbbi vagyok. Van még egy lehetőség. A Rózsafüzér.
Pio atya(az egyik katólikus misztikus) szerit rendkívüli fegyver a démonok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!