Miféle lény lehetett ez?
Figyelt kérdés
Az első alkalommal mikor tapasztaltam akkor 3-an voltak, egyetlen lényt láttam, és kísérői voltak. Így nézett ki: Egy kb 2m 20cm magas vékonyabb testalkatú, barna csuklyás ruhában lévő, feje egy madár koponya volt. Ma 2. alkalommal is meglátogatott ez a valami. Egy szót se szól, csak engem néz és ha felé fordulok odébb megy, kerüli a tekintetemet. (Első alkalom után, mikor ide jöttek és majd 1 napig figyeltek, a bátyámon lévő démoni eredetű kis 60cm marmagasságú lény vissza mászott a bátyám aurájára, amit ezelőtt leszedtünk.)2014. dec. 28. 05:04
41/43 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy rámászott az aurájára?
Láttad, vagy mi? Honnan vannak ilyen gondolatok...?
Szerintem ez csak kitaláció.
,,Mikor ide jöttek" -Honnan tudod mikor értek oda, meg hogy meddig figyeltek, vagy hogy figyeltek?
Ez furcsa, de nem komplett....
42/43 anonim válasza:
Kérdező! Háziorvos vagyok, nem neurológus, de száz százalék, hogy baj van, azonnal keress fel egy szakorvost! Volt a családban már rákos megbetegedés? Hány éves vagy? Sűrűn jelennek meg különböző alakok?
rebi xd! Ha nem tudsz, akkor ne írj! :D 1. lecke: a mondat kezdőbetűje NAGY BETŰ. 2. lecke: igeragozás, az igéket egyeztesd a cselekvő számával, személyével! Nem olyan nehéz, meglátod menni fog, hidd el, a latin kissé nehezebb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!