Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miféle lény lehetett ez?

Miféle lény lehetett ez?

Figyelt kérdés
Az első alkalommal mikor tapasztaltam akkor 3-an voltak, egyetlen lényt láttam, és kísérői voltak. Így nézett ki: Egy kb 2m 20cm magas vékonyabb testalkatú, barna csuklyás ruhában lévő, feje egy madár koponya volt. Ma 2. alkalommal is meglátogatott ez a valami. Egy szót se szól, csak engem néz és ha felé fordulok odébb megy, kerüli a tekintetemet. (Első alkalom után, mikor ide jöttek és majd 1 napig figyeltek, a bátyámon lévő démoni eredetű kis 60cm marmagasságú lény vissza mászott a bátyám aurájára, amit ezelőtt leszedtünk.)
2014. dec. 28. 05:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Oh Mester! Most szólt az Érmelléki Kuglófember barátom, meg a Reptoidok is hogy beszállnak. Jön még a Pécsszéli Pogácsaember, meg egy csapat Loú! Hozzál magaddal veccőt is, azt mi nem tudunk adni!
2014. dec. 28. 16:51
 32/43 anonim ***** válasza:
79%
rebi xd:Kezdesz egyre összefüggéstelenebbül és érthetetlenebbül írni! :) De már tudom miért:te vagy az a tizennégy évek kislány aki most a téli szünetben unatkozik! :)Semmi baj,most már tudom miért ilyen alacsony a ntelligence quotient-od,és az empátiás készséged. :)/amelyik szót nem ismered azt bátran írd be a google-ba,ha egyiket sem ismered akkor sajnos nem tudok segíteni/Szóval ne beszélj csúnyán mert apu észreveszi és eltilt a nettől! :))
2014. dec. 28. 17:12
 33/43 anonim ***** válasza:
zhallt is megszállta a rézfaszu bagoly! Megyünk megmentünk! Hívom a csapatot! Veccőt hozz te is!
2014. dec. 28. 17:16
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
Látom Cecil Te már nyolcadikos vagy mert kevesebb hibával írsz! :) És a rézfaszú bagoly különben sem tud egy embert megszállni aki nem babonás.Mert aki minden reggel hármat köp a bal válla felett egy barna kavicsra azt nem éri a rontás.Ráadásul a Superman-ben sem hiszek,mert tudom hogy a Batman sokkal erőseb! :)
2014. dec. 28. 17:23
 35/43 anonim ***** válasza:
32%

Ja és Cecil!álljál le mert elnyomlak!...ó bocs:

Ájjá le me enyomlak!(csak lefordítottam hogy Rebeka is értse!Persze ha azóta az apukája még nem zavarta el a géptől)

2014. dec. 28. 17:26
 36/43 anonim ***** válasza:
zhall nem vagy okosabb mint egy ötödikes! xD A baglyot kiszedjük a valagadból ne fossá!
2014. dec. 28. 17:28
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

"Igaz,nem vagyok okosabb,de úgy nyolcat-tízet jól meg tudnék verni közülük..."/Csenki Attila Showder Klub/

Cecil te gyanús vagy,biztos nem engednélek a hátam mögé még akkor sem ha fájna a bagoly.De ha rákeresel az interneten biztos találsz valakit akinek a segge mögött ólálkodhatsz! :)

2014. dec. 28. 17:32
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás Ferike a felmentősereg már úton van, hogy kiűzzék belőled az ördögöt

https://www.youtube.com/watch?v=E_FoEi3u5Yk

2014. dec. 28. 17:35
 39/43 anonim ***** válasza:
Halljátok ba**ki!? Eljött hozzám is a madárkoponyás ürge! De aztán rájöttem, hogy csak a rézfa*zú bagoly trollkodik! Nyugi, rendes srác és szereti a mézeskalácsot.
2014. dec. 28. 23:15
 40/43 rebi xd ***** válasza:
xd jah és nem ötödikes vok cecil ha nem nekem irtad ak bocs
2014. dec. 29. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!