Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miféle lény lehetett ez?

Miféle lény lehetett ez?

Figyelt kérdés
Az első alkalommal mikor tapasztaltam akkor 3-an voltak, egyetlen lényt láttam, és kísérői voltak. Így nézett ki: Egy kb 2m 20cm magas vékonyabb testalkatú, barna csuklyás ruhában lévő, feje egy madár koponya volt. Ma 2. alkalommal is meglátogatott ez a valami. Egy szót se szól, csak engem néz és ha felé fordulok odébb megy, kerüli a tekintetemet. (Első alkalom után, mikor ide jöttek és majd 1 napig figyeltek, a bátyámon lévő démoni eredetű kis 60cm marmagasságú lény vissza mászott a bátyám aurájára, amit ezelőtt leszedtünk.)
2014. dec. 28. 05:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Képzelet játéka. Ahogy álomban is "látunk" dolgokat, de attól még nem valóság az sem. Ha tényleg látni vélsz ilyeneket, akkor legközelebb próbáld megérinteni valami tárggyal, fényképezd le. Meglátod hogy nincs ott semmi. Vagy a kérdés vicc volt.
2014. dec. 28. 11:27
 22/43 Dead Angel ***** válasza:
53%

Borzasztó látni a válaszadók többségét. Az, hogy milyen hangnemben és lenézően beszéltek a kérdést feltevővel, hogy szinte emberszámba sem veszitek csak azért, mert meg van győződve arról, hogy amit látott az igaz, és ez a ti szűk világképetekbe nem fér bele. Felállva tapsolok. Lehet, hogy troll, lehet hogy beteg vagy drogos, DE az is lehet, hogy igazat mond.

rebi xd; te pedig egy kitűnő példánya vagy a társadalomnak. Megkérdezhetném, hogy hány éves vagy? 9? Ahelyett, hogy másokat becsmérelsz és nézel hülyének, inkább egy nyelvtan könyvet kéne a kezedbe vegyél.

Elnézést, hogy offolok, de ezt muszáj volt leírjam.

2014. dec. 28. 12:01
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan fordulj orvoshoz, segítene hogy ne láss képzeletbeli lényeket, határozottan javulna az életed minősége ha csak a valósággal kellene szembenézned.

Tudom hogy az a véleményed hogy rohadt aljas trollok vagyunk, mert hiszen Te látod a ezeket a dolgokat, tehát biztos az a valóság, de hidd el nekünk hogy ha ennyien mondjuk hogy képzelődsz akkor nem becsapni akarunk, hanem segíteni - még ha minden válaszból ez nem is derül ki, mert lenéző és gúnyos -, az ilyen betegségek az okuktól függően gyógyíthatóak vagy legalább kezelhetőek.

2014. dec. 28. 12:53
 24/43 Spilerke ***** válasza:
71%
Dead Angel, nem tudom, hogy te melyik bolygón élsz, de gondold végig mielőtt ostobaságokat írsz. Képzelem, hogy milyen válaszíró lehetsz, ha mindenre bólogatsz legyen az akármilyen ostobaság te aztán tényleg nem látsz messzebb az orrodnál bólogató János! :P
2014. dec. 28. 13:12
 25/43 rebi xd ***** válasza:
20%
xd enyi vagy dead angel le vagy off olva és köszike h megértetetek
2014. dec. 28. 13:24
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
És figyeljétek, hogy elhallgatott a kérdező XD Biztos most is ott van nála és partiznak
2014. dec. 28. 13:56
 27/43 Dead Angel ***** válasza:
51%
Nem bólogatok mindenre, csak zavar, hogy egyből hülyének nézitek az embereket. Nem is a kérdésére válaszoltam (ezért mondtam hogy offolok...(: ) hanem az olyan emberekhez intéztem hozzászólást mint rebi xd stb.
2014. dec. 28. 14:37
 28/43 anonim ***** válasza:
42%
rebi xd: Tényleg!Miért nem tanulsz meg írni?Te kis elnyomós! :)
2014. dec. 28. 15:06
 29/43 A kérdező kommentje:
Dead Angel, köszönöm a te hozzáállásodat. A többi idiótának, akik felkapták a jogos kijelentésemen a vizet pedig csak annyit, hogy ebből is látszanak az értelmi képességeitek. TI jöttök ide ostobaságokat fröcsögni, egy EZOTÉRIKUS részére a GY. Kérdéseknek, és ha valaki fel meri kapni a vizet az ostoba, kicsinyes trollkodásaitokon, akkor még ti vagytok felháborodva. Ostobák vagytok, semmi több. Tudatlanok és vakok.
2014. dec. 28. 15:41
 30/43 anonim ***** válasza:
90%
Taníts minket Mester! Oh Magasságos Mester ha tanítasz minket, talán megfejthetjük közös mágikus erővel a titkot! Kiűzhetjük a hétszinű koponyányi monyókot az ausztrális síkidomokból!
2014. dec. 28. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!