Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miféle lény lehetett ez?

Miféle lény lehetett ez?

Figyelt kérdés
Az első alkalommal mikor tapasztaltam akkor 3-an voltak, egyetlen lényt láttam, és kísérői voltak. Így nézett ki: Egy kb 2m 20cm magas vékonyabb testalkatú, barna csuklyás ruhában lévő, feje egy madár koponya volt. Ma 2. alkalommal is meglátogatott ez a valami. Egy szót se szól, csak engem néz és ha felé fordulok odébb megy, kerüli a tekintetemet. (Első alkalom után, mikor ide jöttek és majd 1 napig figyeltek, a bátyámon lévő démoni eredetű kis 60cm marmagasságú lény vissza mászott a bátyám aurájára, amit ezelőtt leszedtünk.)
2014. dec. 28. 05:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
78%
Karácsonyra kapott egy tabletet & faluhelyen nem tud mivel szórakozni xD
2014. dec. 28. 09:20
 12/43 anonim ***** válasza:
75%
Azért jó nagy bunkó vagy vele, már másodjára látogat meg, és meg sem kínálod semmivel. Tudod, attól még hogy az ember ókori lidérc, még lehetnek érzései. Nem csoda hogy kerüli a tekintetedet, zavarban van. Én oldanám a hangulatot egy kis borral.
2014. dec. 28. 10:17
 13/43 rebi xd ***** válasza:
57%
azt se tudja h mi az a bor sztem xd
2014. dec. 28. 10:25
 14/43 anonim válasza:
89%
Én szeretnék neked komolyan segíteni. Nem kötöm fel magamat, mert nem hiszek ezekben a nevetséges baromságokban. Ne haragudj, hogy ha ezzel megsértettelek, de azok. Aura? Csuklyás alak? 220cm?? Honnan szedted ezt a rengeteg hülyeséget? A TV-ből? Tény, hogy ilyenek nem léteznek, tehát te képzelted őket oda. Fogadd el, hogy valami baj van. Használsz, vagy használtál már bármi féle tudatmódosító szert? Szokott fájni a fejed (a homlok lebeny)? Hány éves vagy?
2014. dec. 28. 10:35
 15/43 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem felesleges gúnyolódni.Istent sem láttuk soha,mégis az emberiség nagyobb része hisz benne.Ha ezen a logikán elindulunk,akkor akár létezhet az is amit Ő látott.
2014. dec. 28. 10:56
 16/43 rebi xd ***** válasza:
57%
de mi válaszolok akik nem hiszük el mi van bene valami? istenem semi sem igaz belöle nem mi tehetük róla h ő hulye
2014. dec. 28. 11:03
 17/43 anonim ***** válasza:
32%
Hát kedves Rebi xd ,nekem ez a mondat egy kicsit zavarosnak tűnik...
2014. dec. 28. 11:07
 18/43 rebi xd ***** válasza:
67%
kedves zhall mi válaszolok akik negatívumokat irtunk róla nem mi tehetünk róla h ez a gyerek vagy BETEG vagy drogos és ien hülyeségeket beszél. Most már érti kedves zhall xd xd xd
2014. dec. 28. 11:15
 19/43 rebi xd ***** válasza:
57%
de ha a fejedben kicsit tenél ak tutko h nem lene zavaros az irásom
2014. dec. 28. 11:16
 20/43 rebi xd ***** válasza:
80%
de ha a fejedben kicsit tenél ak tutko h nem lene zavaros az irásom nem tehetek róla h nincs suli és igy nem tok nyelvtanozni xd lol
2014. dec. 28. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!