Miféle lény lehetett ez?
Figyelt kérdés
Az első alkalommal mikor tapasztaltam akkor 3-an voltak, egyetlen lényt láttam, és kísérői voltak. Így nézett ki: Egy kb 2m 20cm magas vékonyabb testalkatú, barna csuklyás ruhában lévő, feje egy madár koponya volt. Ma 2. alkalommal is meglátogatott ez a valami. Egy szót se szól, csak engem néz és ha felé fordulok odébb megy, kerüli a tekintetemet. (Első alkalom után, mikor ide jöttek és majd 1 napig figyeltek, a bátyámon lévő démoni eredetű kis 60cm marmagasságú lény vissza mászott a bátyám aurájára, amit ezelőtt leszedtünk.)2014. dec. 28. 05:04
11/43 anonim válasza:
Karácsonyra kapott egy tabletet & faluhelyen nem tud mivel szórakozni xD
12/43 anonim válasza:
Azért jó nagy bunkó vagy vele, már másodjára látogat meg, és meg sem kínálod semmivel. Tudod, attól még hogy az ember ókori lidérc, még lehetnek érzései. Nem csoda hogy kerüli a tekintetedet, zavarban van. Én oldanám a hangulatot egy kis borral.
13/43 rebi xd válasza:
azt se tudja h mi az a bor sztem xd
14/43 anonim válasza:
Én szeretnék neked komolyan segíteni. Nem kötöm fel magamat, mert nem hiszek ezekben a nevetséges baromságokban. Ne haragudj, hogy ha ezzel megsértettelek, de azok. Aura? Csuklyás alak? 220cm?? Honnan szedted ezt a rengeteg hülyeséget? A TV-ből? Tény, hogy ilyenek nem léteznek, tehát te képzelted őket oda. Fogadd el, hogy valami baj van. Használsz, vagy használtál már bármi féle tudatmódosító szert? Szokott fájni a fejed (a homlok lebeny)? Hány éves vagy?
15/43 anonim válasza:
Szerintem felesleges gúnyolódni.Istent sem láttuk soha,mégis az emberiség nagyobb része hisz benne.Ha ezen a logikán elindulunk,akkor akár létezhet az is amit Ő látott.
16/43 rebi xd válasza:
de mi válaszolok akik nem hiszük el mi van bene valami? istenem semi sem igaz belöle nem mi tehetük róla h ő hulye
17/43 anonim válasza:
Hát kedves Rebi xd ,nekem ez a mondat egy kicsit zavarosnak tűnik...
18/43 rebi xd válasza:
kedves zhall mi válaszolok akik negatívumokat irtunk róla nem mi tehetünk róla h ez a gyerek vagy BETEG vagy drogos és ien hülyeségeket beszél. Most már érti kedves zhall xd xd xd
19/43 rebi xd válasza:
de ha a fejedben kicsit tenél ak tutko h nem lene zavaros az irásom
20/43 rebi xd válasza:
de ha a fejedben kicsit tenél ak tutko h nem lene zavaros az irásom nem tehetek róla h nincs suli és igy nem tok nyelvtanozni xd lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!