Hogy vehetem fel a kapcsolatot az ördöggel/sátánnal? (lent)
Figyelt kérdés
Ha van Isten akkor van ördög is. Azoktól kérdezném elsősorba akik hisznek benne, esetleg "üzletelt" már vele. Valami mód van hogy megegyezzek vele és segítséget kérjek tőle?2014. dec. 7. 18:22
21/22 anonim válasza:
De viszont ha egy próféta vagy, akkor nyugodtan megkeresheted a sátánt, mert nem tud neked ártani, mert: ,, Aki egy prófétának ártani akar, a menny legdurvább dühe súlyt le rá''
22/22 anonim válasza:
1. Az a retardált aki csak ostobaságokat jön ide fröcsögni és nem ,,hisz" ezekben a dolgokban, az tegye már magát hasznossá és kösse fel magát, ha csak trollkodni tud ide feljárni.
2. Létezik ördög. Sátán is létezik, akit Luciferként ismerünk. Az egyszerű ördögöket pedig démonokként. Nem ajánlatos alkut kötni velük, mert csak (miután a jót megkaptad persze, de ki nem élvezhetted ,,eléggé") rontást hozhatnak rád vele, ezalatt értem azt, hogy betegségeket, vagy torzulásokat hajtanak végre, mind lelkileg, mind fizikailag a testedben. A másik pedig, hogy ,,átveszi feletted az irányítást", megpróbál feletted uralkodni, ezáltal megtörve az elmédet és megbolondítva téged. Köthetsz velük alkut, saját magadért cserébe ^^ ( gondold meg szerintem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!