Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudnátok nekem ezekre a...

Tudnátok nekem ezekre a kérdésekre válaszolni?

Figyelt kérdés

Első kérdésem az lenne,hogyha valaki öngyilkos lesz pl.Az otthonában,akkor ahhoz a helyhez lesz "kötve",vagy szabadon mehet,amerre akar?

Második kérdés: Tudom,hülyén hangzik,de a szellemek/halotti lelkek tudnak gondolatot olvasni?

Harmadik kérdés: Tárgyakat (pl.:telefon,számítógép) tudnak használni?

Negyedik,egyben utolsó kérdés: Meg tudnak minket ölni a lelkek? Mármint nem a jelenlétükkel,hanem valamilyen fegyverrel.

Csak értelmes válaszokat kérek,aki poénnak veszi az egészet,el se olvassa. Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. nov. 28. 13:45
 1/9 anonim válasza:

1.Úgy tudom, hogy a lelkek bolyonganak.

Tehát nem hiszem,hogy csak ott maradnam, bár biztosan visszatérnek.

2.Szerintem gondolatot olvasni, nem de következtetni tudnak pl. Viselkedésekből.

3. Ezt nem igazán értem, de manipulálni

A szellemek nem bántanak viszont vannak rossz szellemek akik már démonok. Ők íjeszgetnek, rettegésben tartanak stb.

Esetleg öngyilkosságra sarkalnának.

2014. nov. 28. 14:06
 2/9 anonim válasza:
*3. De manipulálni biztosan.
2014. nov. 28. 14:07
 3/9 Razorclaw ***** válasza:
15%
Én egy szellem vagyok! És tudunk igen számítógépeket, vagy bármilyen jellegő elektronika ezközöket használni! Én itt lettem öngyilkos a szobámban és, akkor hagyom el amikor akarom.. A gondolat olvasás az természetes dolog, csak el kell menni kiváltani hozzá a szellem-központ-ban az igazolványokat, onannatól egy héten belül aktiválják a gondolatolvasó funkciót, ha többet szeretnél tudni a világunkról akkor hajrá, gyere szeretettel várunk! Üdv, egy 107 éve halott ember! :)
2014. nov. 28. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

1. Általában helyhez kötött egy területen belül. De semmi sem zárja ki, hogy elhagyja azt.

2. Némelyik. Nincs mind tisztában azzal, hogy ő halott, vagy hogy mi az a gondolatolvasás.

3. Nem. Úgy gondolhatják, hogy teszik, de nem tudják.

4. Nem. Az agresszív maradványok kivételével, amik tényleg rendelkezhetnek már némi ráhatással a fizikai világra. Azok ha megölni nem is, de károkat okozni tudnak.

2014. nov. 28. 14:47
 5/9 Ozmium42 ***** válasza:
55%

1. Ha öngyilkos leszel, meghalsz. Utána nincs semmi.

2. Szellemek nincsenek.

3. Nincsenek.

4. Nincsenek.

2014. nov. 28. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
1.: Helyhez lesz kötve, nem megy szabadon, viszik a kötött helyére. (Temető)
2014. nov. 28. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:

1: Én még nem láttam hullát "szabadon mozogni".

2: Attól függ elhiszed-e hogy léteznek és ha igen, akkor is csak hittől függ.

3: Ha elhiszed akkor igen.

4: Ha feltételezzük, hogy létezik lélek, ami a halál után tovább él, akkor sem tudna megölni egy élő embert. Hisz nincs teste, fizikális formája ami mondjuk erőt fejtene ki a ravaszra vagy valami.

Nem vettem poénnak csak lehet, hogy egy kicsit nekem túl logikus és tudományos felfogásom van ami összeférhetetlen az ezoterikus, természetfeletti dolgokkal.

2014. nov. 28. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:

1. A szellemek sokfélék. Van amelyik nincs tudtában annak hogy meghalt, van amelyik nem is észleli igazán a fizikai világot, és van amelyik igen. Általában kötődnek a haláluk helyéhez, pláne ha hirtelen érte őket a vég, de fizikailag semmi nem gátolj hogy el hagyják azt.

2. A szellemek a mi energiáink, amik testünk halála után hátra maradtak, és nem tudtak át lépni a következő életükbe. Így nem tudnak gondolatot olvasni, ahogy te sem tudsz. Mivel te is szellem vagy. Csak te még a fizikai testedben mozogsz.

3. Nem tudnak mivel nincs fizikai testük. Nem tudnak a fizikai létsíkon machinálni semmit.Kötődhetnek egy tárgyhoz, (tehát a tárgyat követik amerre viszik, hozzák) de használni nem használhatják.

4. Nem tudnak. Nincs fizikai testük, akármilyen rossz szándékúak is. Fel sem tudnak emelni egy tárgyat. Ilyenek csak a rémmesékben vannak.

2014. nov. 29. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:

1. A szellemek úgy tudom nincsenek helyhez kötve, akárhova barangolhatnak.

2. Nem tudnak gondolatot olvasni, esetleg azt érzékelhetik hogy izgatott vagy, vagy szomorú, dühös stb.

3. Semmilyen tárgyat nem tudnak megmozdítani, hiszen ahhoz minimum egy fizikai test kellene. Ami nekik nincs. A szeánszokon tudtommal azért mozognak az asztalok, meg alszanak ki a gyertyák stb., mert az ott tartózkodó emberek a kollektív tudatalattijukkal kreálják ezeket.

4. Nem tudnak megölni a szellemek. "Ilyesztgetni" is csak azt tudják, aki fél tölük, ugyanis a félelemtöl megemelkedik az ember rezgésszáma, a szellemek pedig ezzell "táplálkoznak" , ebböl nyerik az energiát mivel nekik ugye nincs. Ezért van az, hogy egy spirituális beállítottságú embert hamarabb megtalálnak a szellemek a magasabb rezgése miatt, míg egy materialista embernek nemigen vannak szellemjárásos élményei, mert alacsonyan reze :-)

Na remélem tudtam segíteni :-)

2014. nov. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!