1:30-nál egyértelmű lett, hogy nem véletlen dologról van szó, hanem szándékos viccről. (bár egy animált videó alapból nem hiteles).
2014. nov. 20. 13:35
3/11 anonim válasza:
Egy lámpával és némi piheszerű anyaggal simán csinálok ilyet. A kamera fókusza a távolban van a közeli látókörbe beúszó szemcsét meg meg kell világítani. Mivel a fényforrás nincs a látótérben a megvilágított "pihe" pedig nincs a fókuszban ezért olyan mintha saját fénye lenne. Fényképezőgéppel is meg lehet csinálni.
2014. nov. 20. 14:20
4/11 Legoman válasza:
Meglehet tényleg csinálni ilyenekkel, de ezeket, amúgysem fénylényeknek nevezik. A rendes nevük az energia. Nyaraláskor én is fényképeztem már ilyeneket, de azok csak energiák.
2014. nov. 20. 16:46
5/11 anonim válasza:
orszemcsék amik nagynak tűnnek mivel a fényképező lencséje előtt szállnak el, bárki tud ilyet csinálni ha jól felkavarja a port majd rájukvilágít
2014. nov. 20. 17:04
6/11 Diszlájk válasza:
Fénylények!
2014. nov. 20. 17:18
7/11 anonim válasza:
#4:
>A rendes nevük az energia.
>de azok csak energiák.
Már megint a fogalmatlanságodat szellőzteted, Legoman. Nincs olyan, hogy az "csak energia", csak úgy önmagában. Az energia nem önmagában létező valami, nem egy szépen fénylő, titokzatos felhő vagy fénypötty. Az energia nagyon egyszerűen fogalmazva munkavégző képesség, önmagában nem létezik, hanem egy dolognak a tulajdonsága, állapota.
2014. nov. 20. 17:30
8/11 Legoman válasza:
Hülyeség. Létezik az energia. Nem csak egy mértékegység.
Ha nem létezne, te semmit nem bírnál csinálni, az az semmilyen munkát nem bírnál elvégezni, reggel se tudnál felkelni se semmit csinálni. Ha elfáradsz éjszaka, az azért van, mert kimerültél, az az nem maradt már semmi energiád, amit felhasználhattál volna, ezért alszol, hogy feltöltődj. És írásban nem nagyon, de ha itt lennél mellettem, tudnák neked bizonyítékot szerezni arra, hogy létezik. Te magad is érezhetnéd. :)
Tudom, a fogalmazás nem az erősségem, de próbálkozok. :)
2014. nov. 20. 19:01
9/11 anonim válasza:
#8: látom, teljesen elment melletted, amit írtam, de sebaj.
2014. nov. 21. 11:37
10/11 anonim válasza:
Ezek apró porszemcsék, amik az elektrosztatikusan töltött kameralencse előtt mozognak. Nem minden kamerával sikerül ilyet produkálni, leginkább a műanyag lencsék tudnak jól feltöltődni. Az X-akták zenéje túlzás ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!