Lehet hogy Slender Man nem csak kitalált lény?
Figyelt kérdés
De most komolyan mi van akkor hogy ha tényleg létezik.2014. nov. 11. 14:39
1/8 anonim válasza:
És ha létezne? Akkor is minimális lenne az esélye h ont téged fog megtámadni. Egyébként biztos lehetsz benne, hogy nem létezik. Slenderman története azt hiszem egy horror pályázatra lett beküldve és nyert.
2/8 anonim válasza:
Mi van, ha tényleg nem létezik?
Elárulom, annyi mintha létezne: te csak elmélkedsz, gondolkozol rajta , de csak az idődet töltöd, és semmi érdemleges nem történik.
3/8 anonim válasza:
És mi van, ha ott van a lakásodban most is és figyel?
4/8 anonim válasza:
Akkor van egy kib*szott slenderman díszed a lakásban :P
5/8 anonim válasza:
Vajon mennyi az esélye, hogy egy csapat gyerek hasraütésből kitalál egy lényt, aki mumus módjára viselkedik, ami valójában létezik, de csak 10 év múlva derül ki? Semennyi.
6/8 Missi_Key válasza:
hát..lehet hogy tényleg létezik, olvasta a kérdésed, és jókat röhög magában.... én a helyedben ma már nem aludnák el :"D
7/8 anonim válasza:
Pedig tényleg létezem!
Figyellek ám benneteket!
Üdv: Slenderman
8/8 anonim válasza:
nemis! én vagyok az igazi Slender Man!
most is figyelek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!