Szerintetek léteznek? Hisztek a vérfarkasokban? Hogyan válhat valaki vérfarkassá?
Ezeket a filmeket nézd meg:
Első rész: Vérszomly
Rövid tartalom: Brigitte,és Ginger fitzgrald a főszereplő,2 életunt,és visszahúzódó tinilány,akiknek morbid hobbijuk,hogy halálosdit játszanak,amit meg is örökítenek.
Egy éjszaka Gingert megharapja egy vérfarkas,és lassan de biztosan átalakul,majd megfertőzi Brigittet,aki mivel nincs más választása,megöli.
2.rész:Két testben elszabadulva
Brigitte menekül,nyomában egy hím vérfarkassal,aki párosodni akar,nyakán pedig a szörnyű kór,amit megszüntetni lehetetlen,csak lassítani tudja.
Egy nap elmenekül,mivel a farkas megtalálja,balesetet szenved,kórházba jut,drogosnak nézik,elveszi az egyetlen szert amivel kontrolálni tudja a benne lakozó szörnyeteget,és elszabadul a pokol.
3.rész
Két testben: újra és újra/vérszomj kezdet
2000 évvel előbb
Brigitte és Ginger őseit ismerhetjük meg,és az átkot,ami megpecsételi további életüket.
Amikor egy hétköznapi vámpír farkat növeszt magának, abból lesz a farkasember, más néven vérfarkas.
Én is megpróbáltam farkat növeszteni magamnak, de nekem előre csúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!