Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudnak bántani a szellemek...

Tudnak bántani a szellemek démonok akármilyen más hasonló lények?

Figyelt kérdés

Évek óta esténként fura hangokat hallok úgy érzem mintha valaki figyelne néha még hozzám is érne... Nem igazán hiszek semmien nemű természet feletti lényben de mégis... Gondoljátok hogy csak beképzelem vagy tényleg van itt valami? Ha esetleg szellemrőll lenne szó el lehet valahogy küldeni? Vagy mardhat nem fog bántani?

Előre is köszi a NORMÁLIS válaszzokat!

2014. nov. 10. 09:48
1 2
 11/15 Legoman ***** válasza:
Egyszerűen, csak leírtam neki, hogy mit csináljon és mivel hosszú ide nem fér ki, ezért írtam neki privátban.
2014. nov. 10. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:
A tapasztalataidra voltam kíváncsi, de nem erőszak.
2014. nov. 10. 19:21
 13/15 Legoman ***** válasza:
Okés. :) Majd elmesélem őket.
2014. nov. 10. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Szellemek nem tudnak bántani. Esetleg megijedsz vagy félelemérzeted lehet, nyomasztó hangulatod, hideg érzeted, vagy illatokat-szagokat érezhetsz. Az érzékelésüket különböző képen élhetjük át. Érzelmileg hatnak az emberre.

Az érzés, hogy figyel valaki, az mindenkiben benne van, főleg ha ilyesmikre gondol az ember.

Fura zajokat, hangokat is szinte mindenki hall. A hangok, neszek, nagyon csalókák tudnak lenni. Egy messzebbről jövő hang is tűnhet közelinek és furának.

Az érzés, mint ha hozzád érnének, sem ritka jelenség. Elég egy kis vérkeringési zavar. Tele vagyunk milliónyi idegvégződéssel, a testünk olykor produkál furcsa érzéseket, mint ha hozzánk érnének stb. Kicsit talán az alvásparalízishez hasonlítanám ezt az érzést.

Nem kell minden fura dolog miatt szellemekre gyanakodni.

2014. nov. 10. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez erdekes de velem is volt hasonlo...

Ez a felelmed nezz szembe vele! Nalam is volt hohy kimentem este a wc-re es ereztem hogy nez ram valami sot borzongott a szor a hatamon es hideg erzes vett at de ha eros vagy lelkileg es szembenezel vele akkor nem tud artani max megijeszteni. De ha igy sem megy fogj a kezedbe egy keresztet de ne csak fogd hanem higgy is benne higy Istenben es nefelj nem fog bantani. Remelem tudtam segiteni. Jah es meg valami demon nem lehet mert az nem csak erzeseket kelt benned hanem a szemed lattara targyakat mozgat stb. Udv

2014. nov. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!