Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek a természetfeletti...

Ti hisztek a természetfeletti lényekben? ( angyalok, démonok, vámpírok, vérfarkas, szellemek meg ehhez hasonlok )

Figyelt kérdés

2014. nov. 5. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Például ezt a Porphyria betegségről szóló cikket 100 %-ban elhiszem: [link]
2014. nov. 5. 22:11
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

igen, én ezekben hiszek:

érmelléki kuglófember,loú,csoffadt kezű bill,Cecil a hortobágyi gennyember,krixkraxiak,lumbalábiak,szilvásbuktoidok,vérnyúl,

a nagybátonyi vámpír akinek egy foga van és azt is tombolán nyerte,mucsaröcsögei állvafekvő,mucsaröcsögei fekveálló,dikkmán a gechiember,trójaji faloú,telya lény,

balatoni szörny,louch-nessi nyihogó rettenet,viziloú,krixkalopsz,reptoidok,űrszékelyek,rétinégerek,a badacsonyi görényember,mecseki lóember,fahéjastökű békaember,száraztökű bozótasszony,radiátor hajigáló gladiátor aligátor,rézfaszú bagoly,rézfa szúbagoly,rézfán fütyülő rézangyal,bakonyi tésztaember

barnabás a borzadványos buz#ember, #=i

makákórágó űrkóla,békarigó,nádikecske,dohosszagú csikkember,

muhábai mahobá,karamellű ember,érdesbőrű rücsökrágó,

begfrút(bagfruit),makói hagymaember,szegedi paprikaember,

balatoni pontypofájúember,

nádi füstfütyülő rézvágó,tüzköpködő hawo-hawo,

himalályaji hókotró sziklaember,

madakaszkári kaméleonember,neonugró,lézerzsidó,nablanubli

sziklakerti kövirózsaember,mexikói kaktuszember,csimbókember,erdei lóhereember,

tavi kagylóember,folyami kagylóember,romlottszagú göthösborz,

hátastbaszó nyűember,korcsoslábú krincsalop,

pecsétesfaszú kurjantozó recskaember,

egyiptomi piramiseber,szaharai homokember,

réticigány,szeméttelepi majomképű buckalakó,

meggyember,almoid,macskoid,lumboid,

űrkopi,kecskeméti szilvaember,alpoki kavicsember,

magashegységi fenyőember,mediterrán levendulaember,

pécsszéli pogácsaember,tésztaemberek,

amazonaszi órjáskigyó,tiszatavi tavirózsaember,

tátottszájú lepkerágó,paukembör,üvegpohárember,párnaember,

meggyes kuglófember,

réticigány,thaiföldi rizsember,

Algyői sajtember,pizzaember,izlandi lávaugró,izlandi gejzírember,

hévízi termálember,alpokaljai felhőember,fehér habcukorcigány(hapcigány),

mocsári szúnyogember,marihuánaember,lumboid,krixkalábi,

kútcsa,patkányoid,polinéz hintaember,dunántúli hanghullámember,

viziloú,pattika55 a disznóember,álomrabló éjmanó,álomszívó kullancs,álomszivacs,nádicigányok

növények:

kecskefa,űralma,űravokádó,űrfruit,begfrút fa,szegedi paprikaember fa,kszukszi,kiralu,kandolu

italok:

űrpálinka: "a legjobb itóka a galaxis ezen felén különböző űrgyümölcsökből készül!",kecskefa pálinka: kecskefa gyümölcsből készül ami kecske alakú

2014. nov. 5. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a lények egy párhuzamos síkon léteznek, onnan szoktak átjönni ide. De sokszor a gazdatestük itt van.
2014. nov. 6. 00:25
 14/20 anonim válasza:
Én hiszek bennük, bár reménykedek, hogy sose fogok valamelyikkel összefutni.
2014. nov. 6. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:

"radiátor hajigáló gladiátor aligátor"

AZT A K..UR.VA ÉLEEET:DDD

A metrón mindenki felfigyelt az öblös röhögésemre:DD

Aműgy, a pásztói pókembert kihagytad a felsorolásból!

2014. nov. 14. 08:16
 16/20 anonim válasza:
Ilyenek nem léteznek, csak beteg emberek.
2014. nov. 16. 10:10
 17/20 anonim válasza:

Régen hittem a WC szörnyben, ezért nem mertem vécére menni, hisz mi van ha kinyúl és elkap?! Csak akkor nem jöhetett elő, amíg lengett a wc lehúzó zsinór, szóval percenként kellett halálfélelemtől reszketve rohanni meglökni XD

Aztán új vécénk lett, aminek nincs lehúzója...fájdalmas volt, de kinőttem a klotyószörny kultuszt, illetve hiába mászkáltam kint este, nem kapott el egyetlen vámpír sem, pedig akartam :( Én kiábrándultam ezekből a lényekből, de ha találtok egyet szóljatok, addig meg olvasgassunk kriptozoológiát, hátha kiderül a fanyűvő, meg a molyember valódi kiléte :)

2015. márc. 9. 16:45
 18/20 anonim válasza:

Angyalok: a benned lévő jó dolgok pl.:megbocsálytás segítőkézség stb.

Démonok: a benned lévő gonoszság pl.:harag féltékenység stb.

Vámpírok: vannak köztük jók és gonoszak. Ugyan olyanok mint ti csak "kicsit" erősebbek.

Vérfarkasok: hasonlóak a vámpírokhoz csak nekünk vannak fokozataink pl.:alfa béta omega és egy különlegesebb törzs az aki át tud változni farkassá. Érdekesség: a farkas azért üvölt hogy jelezze helyzetét. Sokan nem hisznek bennük általában mert még nem láttak olyat de ha látnának is nem akarnák elhinni. Vannak akik azért nem mert félnek hogy egy nálukerősebb lény van a világon. És vannak akik hisznek benne de többségük még nem láttak a felsorolt lényből egyet sem.

2015. júl. 18. 13:05
 19/20 anonim válasza:
Angyalokban, démonokban, szellemekben.
2016. márc. 13. 20:32
 20/20 leo4v válasza:
En a bibliaban abszolut hiszek tehat az angyalokban a satanban is de verfarkasok vampirok nem aki masr hisz az gyerek vagy huje
2017. jan. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!