Wolfgirl0807 kérdése:
Hogyan válhatnék vérfarkassá?
Figyelt kérdés
(Lécci csak az írjon aki hisz a vérfarkasokban)2014. nov. 4. 18:15
11/19 anonim válasza:
1) sehol ne borotválkozz (ajánlott pofaszakáll)
2) motorozz éjszakánként (főleg teliholdkor)
és ami a legfontosabb
3) kefélj meg egy olyan lányt, akinek éppen megvan
így lehet vér(es)farkas! Vaú-ú!
Tipp: legyél óvatos a 3) lépés során, meglehet, hogy a lány kissé ingerült lesz.
12/19 anonim válasza:
Te nem lehetsz, mert nő vagy.
(nem vagyok nő ellenes).
13/19 anonim válasza:
Van ugye a húspénisz, meg a vérpénisz. Ha a te farkad vérpénisz, akkor vérfarkas vagy.
14/19 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2014. nov. 5. 06:12
15/19 anonim válasza:
Ha teliholdas éjszakán toportyánnal hálsz, vérfarkassá leszel.
Írja a varázskönyv.
16/19 Spilerke válasza:
Sajnos ezt nem tudom, de ,,lupus" - más néven (Vörös Farkas) még lehetsz: [link]
17/19 anonim válasza:
Filmstúdiókban érdeklődj, hátha éppen vérfarkasnak öltözött statisztákat keresnek.
18/19 anonim válasza:
Ne kapkodj.Előszőr érd be azzal,hogy válj felnőtté.Ha ez megtörtént,a vérfarkas dillemádra is meg kapod a választ.
19/19 anonim válasza:
voltak régen elmebetegek 1500 és 1700-ban is akik farkasembernek képzelték magukat és embert ettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!