Valaki látta már eme legendás lényt?
Én pont tegnap láttam egyet!!!
Nem nem az anyósom
Hanem a mamám xd
Egyébként kiírtam egy kérdést, ami eltűnt (valószínűleg egy kuglófgyár állhat mögötte). Megkereshetjük a Hawo-Hawo-t is:
Így hangzott a kérdés:
Az érmelléki kuglófember újra lecsapott, az áldozat egy dagasztó pék és annak családja. Ki lesz a következő?
Kutatótábort szervezünk (cookie néven), melynek célja felderíteni a személyiségzavaros süteményt, aki rátámadt egy pékre.
Ha úgy érzed, hogy nem vagy tej és liszt érzékeny és a vércukor szinted is megfelelő, akkor várjuk jelentkezésed ebben a topicban.
Cukrászok és élelmiszeripar területén dolgozók előnyben.
Amit biztosítunk, Tibi atya aki elvállalta az idegenvezetést és a jó hangulat megteremtését. Egy többszörösen elismert nyugdíjas ápolót aki több évet dolgozott Dr.Oetker mellett.
Nem utolsó sorban pedig egy romániába száműzött serpát, aki ismeri a halandzsát.
Amire szüksed lesz:
Sátor, meleg ruha, kuglóf, elemlámpa,egy zsák, továbbá néhány kreatív csabda.
A tábor minimum 3 nap, maximum 2 hétig tart.
Útiköltség saját zsebből.
Találkozó Törcsvári (Drakula) kastély Vasárnap 8:00, vagy Tibi atyánál Szombaton legkésőbb 10:00.
Minimum létszám: 13 fő.
Aki még nem halott a kegyetlen szörnyetegről, az elolvsahatja a legendát itt:
Mindenkit szeretettel várunk! Ez nem ínyencség, ez bizony kuglóf!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!