Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény lehet ez? Csak...

Milyen lény lehet ez? Csak komoly válasz érdekel!

Figyelt kérdés

Kollégista voltam, 5 hét alatt 5 ember keresett meg, pár halálfélelemben.

Az ok mind az 5 esetben az volt, hogy álmukban megjelent egy lény, sötét csuklyában, üldözte őket, amikor már nem tudtak tovább menekülni, megpróbálták megnézni az arcát, de nem sikerült.Arra kérte őket, hogy öljenek meg, de minegyikük ellenkezett, erre a lény(volt, hogy karddal, volt, hogy a körmével) megjelölte őket kulccsont alatt.azt mondták, hogy ébredés után 3 percig látszódott a seb, majd eltűnt. Volt köztük fiú is, lány is, ami közös volt bennük, hogy vízjegyű volt a csillagjegyük.

Kiegészítésnek még annyit, hogy egyiküknek fák között bújdosott, másikuknak fehér lovon ült(ez volt a kardos).

Még annyi a kérdésem, hogy miért jelölte meg őket?

2014. okt. 31. 04:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ez a nagy Hawo-Hawo volt!az albínoú loújával(albínoú=loúlógiai kifejezés a pigmenthiányos loúkra)!A nagy Hawo-Hawo nem bánt, viszont imád trollkodni tanítványával a Mohábai mahobával, rettenetes varázserejük van(soha nem használják rosszra kivéve amikor mégis), képesek átváltozni tárgyakká,élőlényekké tudnak teleportálni,és a legfontosabb: ismerik az űrpálinka receptjét ez az itóka a legfinomabb az univerzum ezen felén remélem tudtam segíteni, és igen hordj magadnál veccőt!
2014. okt. 31. 12:08
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha nem történt volna meg, nem írnám le, nem kérném ki mások véleményét, főleg úgy, hogy bevállalom ezzel a sok idiota válaszát...Úgy érzem talán védettségem volt, egyrészt nem jöhet csak úgy át lezuzni, másrészt védve volt a szobám. A sebhely nem felszakitott bőr volt hanem egy mély karcolás, mindenkinek sziv felett, kulccsont alatt, kb kisujjnyi nagyságú, de feleolyan vékony.nem álltak közel hozzám, volt akivel addig 2 mondatot beszéltem.
2014. okt. 31. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
KAMU!!!!
2014. okt. 31. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

Ezeket most elképzeltem:

"ébredés után 3 percig látszódott a seb, majd eltűnt."

Az illető felébred reggel és a következőket gondolja:

- Úristen, mit álmodtam!

- Istenem, a seb valódi!!

- Te jó ég, hol egy stopper?!

"ami közös volt bennük, hogy vízjegyű volt a csillagjegyük."

- Szóval azt akarta hogy öljem meg magát, de én nemet mondtam, mire gyíkká változtatott... izé, akarom mondani megsebzett, de már elmúlt!

- Köszönöm hogy figyelmeztetett, akkor én mennél is.

A Kérdező tovább sétál majd megáll, elgondolkozva visszafordul, viseltes ballonkabátjára ráhullik a kezében tartott szivarjának parázsa.

- Ha megenged még egy utolsó kérdést. Mi az ön csillagjegye?

2014. okt. 31. 18:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Garcinia Cambogia egyik álmoskönyvében írt hasonlót. Milyen volt a jel? Lerajzolták?
2014. okt. 31. 18:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem rajzolták le,de az elmondottak alapján nem nyílt seb,hanem egy mélyebb piros karcolás volt,kisujj nagyságú,de fele olyan vékony.Ennél többet nem volt értelme kérdeznem a sebről.Logikusan érezték is a fájdalmat ébredés után,ezért esett pár pánikba,és ezért keresett meg egyből.Ha csak ilyet álmodik az ember,felkel és mondja,hogy de hülyeséget álmodtam és nem foglalkozik vele.De ez már túl megy a valóságról alkotott elképzelésükön,nyomot hagy rajta a másik világ,akár akar hinni benne,akár nem,így naná,hogy halálfélelme volt némelyiknek.
2014. nov. 6. 01:12
 17/22 anonim ***** válasza:
és mégis hogy tudták megnézni?tükör mellet alszanak?
2014. nov. 6. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos, ez nem vicc.

Maga a rodostói rokokó-Kókó K.O démon kísérti az álmaitokat.

Rendkívül agresszív, de van egy igazán kényes gyengepontja.

Fő ellenfele, az erdőkertesi vadkörteember (a helyiek vadember-körte néven is ismerik) vizelete elűzi a gonosz rokokó-Kókó K.O démont!

Vizeletet úgy kaphatsz tőle, ha "UTÁLLAK RÁLF MÁCCSIÓ" kiáltással potnban éjfél előtt 5 százezredmásodperccel, lábaiddal a nyakadban egy két hónapja használt szőlőtőkén egyensúlyozva, szemeiden körömlakkal az erdő legodvasabb, legmagasabb fája elé leteszel egy tányér darált kecskebékaherét.

Másnap ugyanekkor ott találod az áldott pisit.

Maradj a Fényben!

Dark Brifkli-elfmágus

2014. nov. 14. 14:09
 19/22 anonim ***** válasza:
utolsónak: hozzátenném a meggyemberrel is működik, ezek a lények gyümölcslevet vizelnek tehát elég ha vadkörtelevet szerzel...
2014. nov. 14. 16:04
 20/22 jazmin30 válasza:
77%
A figyelő
2015. jan. 12. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!