Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek szellemek...

Szerintetek léteznek szellemek vagy démonok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Léteznek. Elmentem nyaralni külföldre 2 hétre, majd utána hazajöttem. Furcsa volt, hogy az asztal közepén volt egy váza virág és amikor észre vettem a földön volt összetörve, meg amúgy aludtam egyszer és arra ébredtem, hogy a lámpa felkapcsolt magától.
2014. okt. 31. 10:33
 12/21 Buga válasza:

Minden élő és élettelen dolog a földön, ön ön tudatod teremtménye,ennyit ha tudsz szabad vagy.

Lehet h.nem pontos az idézet de a lényeg itt van.Ja és Buddha mondta.

2014. okt. 31. 19:09
 13/21 Buga válasza:
Bocs:ennyit ha tudsz elég,s szabad vagy.
2014. okt. 31. 19:10
 14/21 funemtom válasza:
óóó ahol én lakok az para. Tele van démonokkal meg szellemekkel.:) (temető fölé építkeztünk) nagyon rossz. Amikor valaki belép a házba akkor le lesz húzva egyből a hangulata. Ezt mindenki észrevette már.. De 12 éve lakok itt és nem bántott pedig nagyon régóta vannak olyanok hogy hangokat hallok,olvastam olyant is hogy vannak olyan szellemek amik megzavarják az elektronikai készülékeket.(a tv ki-be kapcsolodik, a villany felkapcsolódik, a telefonom megőrül de ez csak otthon van)
2014. okt. 31. 22:35
 15/21 DeanImpala67 válasza:
Szerintem is léteznek és ezt nem csak azért mondom, mert a kedvenc sorozatom az Odaát/Supernatural. Én igenis tapasztaltam szellemi jelenséget. Démonit mondjuk még nem. :)
2014. nov. 2. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem, az állítólagos "szellem jelenségek" minden ellenőrizhető esetben vagy csalásnak, vagy lélektani esetnek bizonyultak. A "démonok" az európai kulturában eredetileg ifegbeteg vagy epileptikus emberek voltak, akiket "megszállt a rossz hatalom", és maguk is ártalmassá váltak. Ma az ilyen embert megpróbálják gyógyítani - eléggé sikeresen -, de egykor gyakran megölték őket. A 19-20 század fordulóján még aránylag nagy számban élő természeti néptörzsek (Adrikában, Dél-Amerikában, Ausztráliában) azokat a természeti eseményeket, amelynek nem tudták magyarázatát adni, démoniknak talajdonították. A belső-ázsiai mongol törzsek vezetői pedig, éppen hogy hatalmukat növeljék, elhíresztelték magujról, hogy parabcsolnak a démonoknak.

Manapság a szellemek, kísértetek hite kitűnő üzleti fogaás csalóóknak! - tuecsi.

2014. nov. 2. 12:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem az apám,s az anyám is démon volt,nagyon rossz életünk volt miattuk,én is és a testvéreim is lelki felszabadulást éreztünk,mikor meghaltak.Már 60 fele közeledem,de még mindig félek a gonoszságuktól,pl.ha egyedül alszom a szobában,nem merek a fal felé fordulva aludni hiába úgy esne jól,mert félek,hogy a szellemük ,,hátba támad" .
2014. nov. 2. 15:41
 18/21 Péter41 válasza:

Szellemek, démonok ?! :) Attól függ ki mit ért ezek a nevek alatt !!!

Tény hogy vannak idegen jelenések még ha nem is akraunk tudomást szerezni, elhinni. Ufó, angyalok, démonok, szellemek név alatt. Mindenféle magyarázat van rájuk hogy kik is valójában.

Szellom olyan értelemben hogy egy halott szelleme röpköd stb. nem létezik. Semmi értelme a létüknek sem az elterjedt magyarázatnak amik ezt bizonyitják.

Az Ufó mint jelenség vagyis idegen látogatások szintén kétes magyarázatokra alapulnak.

A Biblia szerint csak bukott angyalok lézengnek itt körülöttünk, illetve befolyásolják a történéseket. Ők tudnak megjellni bármilyen formában. Meghalt személy formájában Ufóként sőt ahogy a Bibliában irja maga Jézusként is megfog jellennia vezérük.

A céljuk a ködösités, becsapás, férevezetés illetve végcélként az ember kiirtása. Persze itt vannak Isten angyalai i akik féken tartsák őket és folyik a háttérben a harc az emberi elméért.

Az emeberek bevannak csapva. Sokan keresztény temploban imádkoznak énekelnek stb annak tudta nélkül hogy magát az ördögöt imádják ezzel. De igazán ezek a szmélyek nem is törődnek ezzel. A lényeg hogy mennő legyen a társaságban és elfogadott.

Lényegében nem kell félni ezektől a jelenségektől. Oylan ez mint egy ugatós kutyával való találkozás. Ha megérzi hogy félsz nagyvalóüszinűséggel megharap :) Persze bratyizni sem kell azért velük :) Legjobb nem tudomást szerezni az egészről, hadd próbálkozanak. Úgy se tehetnek semmit ez esetben. Na persze ez nem telyesen igaz :) Van itt védelem is meg annak igénybevétele sb.... Na de utána lehet mindenek názni. Akinek meg csiklandozza a fantáziáját, hát részvétem... előbb utóbb belefog merülni az okult dolgokba ilyen olyan szinten.

2014. nov. 3. 19:25
 19/21 anonim válasza:
2014. nov. 4. 07:03
 20/21 Fremen72 válasza:

# 16/19 Válaszra válasz:

Jó dolog materialistának lenni, ugye? A hús az csak hús, az agy csak speciális zsírszövet, a tudat csak idegi impulzusok sokasága, és az egész élet csak közjáték a lét és nemlét között. Jó ez így? Én inkább hiszek valami másban is, mégha nem tudom bizonyítani a létezését, akkor is. Persze, lehet hogy vallásosnak tartod magad, akkor pedig vizsgáld felül a nagyon empirikus véleményedet.

2014. nov. 6. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!