Szerintetek mit láttam?
Hát, ez különös! Egyszer keresztanyám is látott egy ilyen óriást, szinte szóról szóra ugyan ezt mesélte, amit te!
Bár ez már nagyon régen, a 60-as években történt.Tudni kell, hogy keresztanyám olyan nő volt, aki az ördögtől sem félt, inkább tőle kellett félni.Szokás szerint este a kis viharlámpájával még kiment babot szedni, hogy hajnalban kivigye a piacra.A kutya vele ment.Később anyuék azt látták a konyhából, hogy keresztanyám rohan befelé, mint az őrült, a kutya meg utána, fülét-farkát behúzva.Tehát jól be voltak szegények sz..va.Keresztanyám elmesélte, hogy egyszer csak, mikor munka közben felnézett, azt látta, hogy egy irtó magas ember közeledik felé, simán átlépte a kerítést.Keresztanyám csak óriásként emlegette.És azt mondta "szépen" volt öltözve.Nos, ez nála nem tudom, pontosan, mit takart.Hittünk neki, mivel soha azelőtt senki nem látta félni, de ezután az eset után többé nem mászkált kint este a sötétben.
Nekem megfordult a fejemben reális magyarázatként, hogy valaki gólyalábbal közlekedett a poén kedvéért.Bár erre sincs sokkal több esély, mint arra, hogy az óriás valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!