Mire utalhatnak a démonok szemeinek színei?
Piros,sárga,fekete,fehér szemű démonról tudok.
Egy ismerősöm említette, hogy a piros: erőszakosságra utal náluk, mármint az erőszak jele. A többit nem tudta megmondani.
Aki tud segíteni, köszönöm.
Ezoterikus válasz: Én úgy tudom, hogy a démonok szeme fekete lehetséges, hogy a sötét alvilág lehet a ludas vegyél példát a denevérekről.
Troll válasz: Mivel ők a sötét alvilágban élnek és nem bírják úgy a napfényt, mint az emberek, akik már amúgyis hozzá szoktak a napfényhez és mivel a napszemüveg túl feltűnő lenne az ezért az alvilágban árusítanak különböző színű és formájú kontaklencséket és azok hasonló elven szuperálnak. mint a napszemcsik megvédik a szemet az UW sugárzás káros hatásaitól ;)
Szkeptikus válasz: Démonok egyáltalán nem léteznek csak a beteg emberek fejében lásd a skizofréneket.
Piros: kialvatlanság;
Zöld: epebaj;
Sárga: májbaj:
Kék: cianózis.
Fekete: átlagos démon
Piros: keresztút démon, üzletet köthetsz vele
Sárga: Azazel
Fehér: Lilith
Nagyon tévedtek barátaim én így jellemezném a különböző szemű démonokat:
A piros: Fáradság, álmatlanság kimerültség.
A zöld: Féltékenység .
A sárga: Irigység.
A fekete: Sötétség - például: A hülye emberekre szoktuk mondani, hogy hé! Te Nagyon sötét ember vagy, s így tovább.
A Kék: Fulladás - például: Amikor valaki megfullad, vagy nem kap elég oxigént arra a személyre azt szoktuk mondani, hogy nagyon elkékült stb. ;)
Itt van pár démon név,...nem létezik olyan, hogy Crowley csak az Odaát-ban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!