Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? (lent)

Mi lehet ez? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nagyon nem tudom hogyan járjak utána az esetnek.Elég furcsa volt.Tavaly augusztuskor éppen bicikliztem amikor láttam tőlem nem messze egy furcsa fényt emberi formája volt és elég gyorsan ment.Mivel bicajjal voltam úgy gondoltam megnézzem mi az! :D De egyszer csak eltűnt (narancssárgás volt)!Úgy 30mp ig láttam de igazán nem néztem az időt de az a lényeg hogy elég sokáig láttam!De akkor nem is tudtam mit higgyek (mivel senki se látta rajtam kívül így inkább nem szóltam senkinek csak a szüleimnek bár nem igazán foglalkoztak vele :D) A második már nem tudom pontosan mikor volt már közeledett a téli szünethez (nem esett a hó így gondoltam görkorcsolyázni megyek)És velem szembe épp 2 biciklis jött egyszer csak kivágott elém az a furcsa fény jelenség hirtelen meg álltam és nagyon megijedtem nem akartam hinni a szememnek kb fél méterre volt tőlem és akkor mind két biciklis meg állt és nézték azt valamit! :D Akkor már örültem hogy nem csak én látom :D Elég különös volt és nem volt nagy az a fény valami :D Kb 1méter 1.4méter így valahogy!Utána nem beszéltem erről senkinek úgy voltam vele hogy úgy is hülyének néznek de elégé érdekel még is mi lehetett az!
2014. aug. 8. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
igen valószínű egy krixkrakxlábi volt mivel az átalakulásuk igen erős SÁRGA fénnyel jár ez annak köszönhető hogy a lumbalábiak és a krixkraxiak kereszteződtek, a krixkraxiakban van egy narancssárga gén amit átörökítettek az utódjaiknak a krixkraxlábiaknak és mivel a lumbalábi átalakuláskor világít ezért hála a SÁRGA génnek erős sárga fénnyel izzik, kérdésed megoldva egy krixkraxlábit láttál.
2014. aug. 12. 14:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát erről soha nem hallottam!Igaziból elég nehéz leírni hogy milyen is volt!Mert nagy része narancssárga volt de volt benne citromsárga is!De csak kevés.Nagyon nem hiszek az ilyen lényekbe max Démonokba és szellemekben egy bizonyos szintig.Esetleg valami képet tudnátok linkelni?Ezekről a krixkraxokról soha nem hallottam elsőnek azt hittem hogy csak megint egy hülyeség! :D
2014. aug. 13. 10:38
 13/22 A kérdező kommentje:
De szerintem ez a krixkrax egy hülyeség :S
2014. aug. 13. 11:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Azok krixkraxiak és nem hülyeségek! A hírhedt 404 szerint nemcsak, hogy léteznek de ő még a kapcsolatot is tartja velük. Állítása szerint a krixkraxiak 3 méter magas leginkább hüllőszerű lények, melyek egy sivatagos bolygón élnek egy másik Univerzumban. Egyszer el is vitték a bolygójukra, majd pedig adtak neki egy világító követ. A kőről videó is készült melyet felrakott ide a Gyakorira. Ám mindenki lehurrugta arra hivatkozván, hogy csak egy lámpa van mögé rakva. (De a szkeptikusok tévedtek ugyanis nem tudták, hogy ez a különös krixkraxi kő pontosan úgy világít mintha csak egy lámpával lenne megvilágítva ;) )

Amúgy a krixkraxiak nagyon gonosz lények. Azt csak megjátsszák, hogy jószándékúak és, hogy betartják az Univerzum "kamu" Törvényeit. Valójában illegális szervkereskedelemmel foglalkoznak a saját és a mi univerzumunkban.

Szóval mint láthatod cseppet sem hülyeségek ;) :D

D.W.

2014. aug. 13. 11:30
 15/22 anonim ***** válasza:
beszéltek itt hülyeségeket! Egyértelmű, hogy egy krikxkrakszi narancssárgára érett raptoid megaloid volt vmi japános chiptunninggal!
2014. aug. 13. 15:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen annak a faszinak olvastam azt a cikkét mert csak azt dobta ki :D de a fény amit láttam az 1.5 méternél nagyobb nem volt
2014. aug. 13. 17:37
 17/22 anonim ***** válasza:
igen azért mert nem egy fajtiszta krixkraxit láttál hanem egy krixkalábit ami mint már mondtam a krixkraxiak és a lumbalábiak keveréke
2014. aug. 13. 18:30
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát jó :S de nem nagyon hiszek 404nek elég mese sztoriai vannak ennyi erővel én a kivasck bolygón voltam és találkoztam a touninokkal és vegyétek be.Aláírom hogy lehetnek emberszerű lények akár egy erdőben is hisz nem lehet tudni.De nem tudom elég furcsa :s próbálom benyelni amit ír de nem sikerül.
2014. aug. 13. 19:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez az oldal szart nem ér -.-"
2014. aug. 14. 19:50
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
rádküldöm a R.É.P.Á-t!!!!!!!!!!!
2014. aug. 15. 13:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!