Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? (lent)

Mi lehet ez? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nagyon nem tudom hogyan járjak utána az esetnek.Elég furcsa volt.Tavaly augusztuskor éppen bicikliztem amikor láttam tőlem nem messze egy furcsa fényt emberi formája volt és elég gyorsan ment.Mivel bicajjal voltam úgy gondoltam megnézzem mi az! :D De egyszer csak eltűnt (narancssárgás volt)!Úgy 30mp ig láttam de igazán nem néztem az időt de az a lényeg hogy elég sokáig láttam!De akkor nem is tudtam mit higgyek (mivel senki se látta rajtam kívül így inkább nem szóltam senkinek csak a szüleimnek bár nem igazán foglalkoztak vele :D) A második már nem tudom pontosan mikor volt már közeledett a téli szünethez (nem esett a hó így gondoltam görkorcsolyázni megyek)És velem szembe épp 2 biciklis jött egyszer csak kivágott elém az a furcsa fény jelenség hirtelen meg álltam és nagyon megijedtem nem akartam hinni a szememnek kb fél méterre volt tőlem és akkor mind két biciklis meg állt és nézték azt valamit! :D Akkor már örültem hogy nem csak én látom :D Elég különös volt és nem volt nagy az a fény valami :D Kb 1méter 1.4méter így valahogy!Utána nem beszéltem erről senkinek úgy voltam vele hogy úgy is hülyének néznek de elégé érdekel még is mi lehetett az!
2014. aug. 8. 14:35
1 2 3
 1/22 gholam válasza:
Egy reptoidot láttál meg félig miközben felveszi az emberi külsejét :D
2014. aug. 8. 15:19
 2/22 anonim ***** válasza:
Az LSD volt :D
2014. aug. 8. 15:29
 3/22 A kérdező kommentje:
De jó nekem
2014. aug. 8. 16:19
 4/22 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló téved ugyanis a reptoidok "alakváltása" nem jár ilyen fényjelenséggel. A lumbulábiak átalakulása viszont igen.

De amit láttál az nem lehetett lumbulábi sem, mivel a metamorfózisuk erős KÉK fénnyel jár illetve nem haladnak gyorsan közben.

A 2. eset leírásából nem lehet pontosan megállapítani mi volt. Az irányított energiagömbtől kezdve egy extradimenzionális fotonlényig bármi lehetett.

D.W.

2014. aug. 8. 17:40
 5/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a jelenség egy titokzatos, igen félelmetes hírű kriptidhez kötődik.

Maga a szentlőrinci szentjánosbogár-ember (vagy szentjánosember-bogár) jelent meg előtted.

2014. aug. 9. 15:10
 6/22 A kérdező kommentje:
Télen genya? :D
2014. aug. 9. 15:29
 7/22 anonim ***** válasza:

Látom, nem vagy képben.

A szentlőrinci szentjánosbogár-ember (vagy szentember-jánosbogárnak is hívják egyes vidékeken) a tél beköszöntével sűrű, kék bundát növeszt.

Mikor levedli, akkor bebábozódik (fejjel lefelé szokta ezt tenni, többnyire elhagyatott nyilvános WC-kben) majd egy idő múlva kibújik a kifejlett példány.

Ez a kriptid egyébként egy reptoid génkísérlet eredménye.

2014. aug. 9. 18:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Valaki más :s
2014. aug. 10. 21:10
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Narancssárga?Biztos valami Fideszes aktivista volt :D
2014. aug. 11. 14:35
 10/22 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy egy krixkraxlábi vagy egy gombalábi volt!
2014. aug. 12. 14:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!