Kísérteties, ijesztő helyek merre vannak hazánkban?
Hát hallottam hogy Kisbács mellett a Hója-erdőben történt 1-2 dolog amit nem tudnak megmagyarázni.
Vagy pl.Mátranováki erdő.Itt észleltek legtöbbször Fanyűvőt.
Több most nem nagyon jut eszembe
"Jaja Margitsziget, ilyenkor Budapest jócsaj-állományának jelentős része lent futkározik, tényleg van valami ott a levegőben!"
Tudni kellene tovább is látni a szexuális vágyakon, nem mindenkit csak ez érdekel! Nem a csajok miatt írtam a Margitszigetet! Ez nem a szerelem, szex kategória!
Ne akarj démonnal találkozni!Főleg ha több is van .Akár még öngyilkosságba is kergethet,vagy könnyebb esetben az őrületbe.Olyan nehéz kiűzni ha beférkőzik.Ha lehet én kerülöm az ijesztő filmeket és a kisérteties helyeket.Pl.Temető.
Örülök ha békén hagynak.Te meg még be is engednéd?Jobb ezzel nem játszani...
"Tolna megyéhez nem túl közel... Budapest - Kőbányai Sörgyár elhagyatott pincerendszere. Állítólag nagyon druva, illegálban látogatható (még nem voltam, de tervezem...)."
illegál a f*s.z.om, az... minden évben egyszer csoportos körbevezetés van, és egyébként bármikor kérhetsz engedélyt az illetékes önkoritól.
Szentkirályszabadja pl. egy érdekes hely, ha jól tudom, a legnagyobb elhagyatott település az országban, de van még sok.
Itt egy elég népes lista:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!