Ezek szerint léteznek a mindent eltüntető manók a háztartásban?
Ez asszem a Poltergeist jelenség.
Vágod, kopogó szellem aki trollkodik. :D
Nekem olyan volt, hogy vidéken a nyaralónkban kerestem valami alkatrészt amit letettem a pincelejáró szélére, és mikor feljöttem a pincéből nem volt ott.
2 és fél évvel utána lett meg a fűben a kert másik végén...
Nekem alapból az a meggyőződésem,hogy az agyunk és a szemünk babrál ki velünk. alapból mindig szkeptikusan próbálom a dolgokat megközelíteni, de néha valóban idegesítő, amikor az ember nem emlékszik dolgokra. Most pl. teljesen megvoltam győződve róla, hogy nincs ott az a rohadt kefe, hisz ha ott lett volna nyilván használom, hisz használni akartam. De arra is gondolok, hogy ott volt, csak nem láttam meg, ez volna a legésszerűbb magyarázat. De miért nem láttam? Egy 8 cm-es kefét hogy a fenében nem lehet észrevenni? Lehet neked is ott volt az étkészlet mindvégig, csak nem tűnt fel? Vagy tényleg csak úgy jönnek mennek a tárgyak amit általában nem veszünk észre, de időnként lebuknak?
Mégis inkább azt gondolom, hogy az agyunk babrál ki velünk. Festő vagyok, rengeteg képet festettem már és mindegyik képem olyan, mintha a saját gyerekem lenne. Sokáig a festményeim a sarokba voltak letámasztva, mert folyton költözgettünk így nem tettük ki őket. Most végre megállapodtunk, és mindent kiraktunk a házban a falakra. Van egy képem, amit tudom ,hogy én festettem, de nem tudom mikor és miért. Ha bele gebedek, ha megkínoznának, akkor sem tudom megmondani, hogy milyen indíttatásból festettem. Minden este ránézek, mert a hálószobában van, de nem jut eszembe. Nem vagyok szenilis, sőt, elég jó memóriám van, nem vagyok öreg. Szóval ezért hiszem ,hogy az agy akkor is átver, ha úgy érzed "normális" vagy.
Nem az agyad babrál, ha valamit nem látsz, az nincs ott.
Én úgy gondolom, a párhuzamos dimenzióval lehet valami gebasz, kitudja talán a másik éned tünteti el a cuccaid akaratlanul. Esetleg egy szellem csinálja valahogy.
Nagyon sok ilyen esetre emlékszem életemben, hogy eltűnt valamim, és később meglett a lakás másik pontján.
Basszus,ezt nem fogjátok elhinni: kb. egy órája elkezdtem mesélni a páromnak ezt az esetet. Nem elfogult, tehát ismerem annyira, hogy elmondhatok ilyen dolgokat 15 év után. Tehát elkezdtem a mondókámat, de akkor még nem tudta, hogy valami misztikus dologra akarok kilyukadni. Így szólt:
"Képzeld, ma milyen furcsa dolog történt, amikor mostam a kezem, nyúltam volna a kefe után, de nem volt ott, majd leültem a wc-re és....
Erre a szavamba vágott:
"Jah, Tegnap este én tettem át a körömkefét a kád szélére, amikor fürödtem"
Erre vissza kérdeztem, hogy "aztán vissza is raktad?" Erre Ő:
"nem emlékszem, nem hiszem".
Persze, hogy nem, sosem szokta :-)
Tehát a kefe az idő alatt, amíg leültem a klotyóra, valamilyen oknál fogva átvándorolt a kád széléről vissza, a mosdó szélére. Nem láttam, mert általában amíg ülök a wc-n a taposó mintázatát bámulom, ki tudja miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!