Hogyan magyarazzam meg a hugomnak hogy nincsenek szellemek?
köszönöm mindenkinek aki írt! az a baj hogy ezeket már próbáltam.. :/ mondjuk a színészes bevállhat mert totál azt hiszi hogy igaz történeteket mesélnek el ezek a filmek. amikor anya el kezdte magyarázni hogy kitalált storyk akkor láttam hogy kezdte elhinni.
álomfogóm volt nekem is (ugyanez volt a bajom nekem is csak nem ilyen durván)
Szellemjárás Canactikán(?) azt hiszem így írják. ez volt az, bennem is mély nyomot hagyott, sőt akkor ő még elég pici volt és én voltam a szellem korszakomban.
A sötétben ha nem kell elaludnia akkor nem fél annyira, volt már hogy egyedül ment ki pisilni. de ritka az ilyen.
az volt abban a filmben hogy ha hiszel a szellemekben az erősíti őket..na mikor ezt mondja már remeg(!) komolyan mint aki tisztában van vele hogy ha hisz bennük akkor kísérteni fogják meg ilyesmi..néha megijesztenek az elméletei..anya elvitte psychologushoz (nem emiatt a gondja miatt, az más) és megkérdezte tőle ezt és azt mondta ez általában így megy a gyerekeknél, minden gyerek fél valamitől, ezen túl fog esni.
de ennyire komolyan?? szegény..néha majdnem elsírom magam annyira sajnálom :(
tök jó hogy ennyire szereted és félted a húgodat -én meg ezen sírom el magam. Mert nekem nincs nôvérem pedig mindig is szerettem volna ...
Nah, bocs az OFF -ért.
A színészes dolog anno nekem is bevált, meg néhâny ismerösöm nél is.
Szereljetek fel a falára egy karácsonyi égősort, hogy az világítsa be a szobát éjszaka. Másoknak is ezt szoktam ajánlani. Nagyon megnyugtató lesz tőle a szoba, az enyémben is van (csak én éjszakára lekapcsolom, mert nem félek a sötétben).
Egyébként ezt ki fogja nőni. Én nyolc évesen estem túl ezen a korszakon. Tíz évesen már csak nevettem az egészen. Úgyhogy amikor elér egy érettségi szintet, már minden rendben lesz vele.
Én egyébként valami "szellemes" paródiát nézetnék vele, hogy lássa, hogy az egész szellem-téma egy vicc. De lehet, hogy ezt csak később kéne nála bevetni, ha már kicsit megnyugodott.
#12 sajnálom :/ én is így éreztem mikor még nem volt..
Ha szellemes történeteket olvastatnék vele az szerintem is csak rosszabítana a helyzeten, mert elhinné.
Az égősort próbáltuk, csak az a baj ő mostanában még világosban is fél :S
Azt hiszem ezt a színészes dolgot tényleg kipróbálom.
De hogyan? Keressek szereplőket a való életben, vagy hogyan?
Belenéztem a filmbe, finoman szólva durva élmény lehetett neki.
Az már önmagában elgondolkodtató, hogyha van fény a szobában, akkor is fél.
Talán el kellene mondani a pszichológusnak, hogy ennyire fél(+megmutatni a film trailerét), vagy esetleg keresni másik pszichológust.
Konkrétan erről a filmről a kislánynak szerintem sokkal jobb, ha nem mutatsz semmit, csak szépen magyarázzátok neki időről időre, hogy ilyen NINCS ezek csak FILMEK, NEM a VALÓSÁG, filmes trükk mind és pénzért csinálják rendezők színészek és trükk mesterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!