Ez most szellem?

Figyelt kérdés
Mar egesz kicsikent kb 5 evesen sotet arnyakat lattam es nem.mertem egyedul lenni sehol a hazban mert azt ereztem h figyelnek elalvas elott pedig recsegett a szekreny a lepcso sot volt h a padlason mintha jarkalnanak persze mindenki mondta h jaj kislany es bekepzeli eleinte en is azon voltam h tuti kepzelodom sok tv-t nezek stb. de aztan ez az egesz eltartott 4 evig aztan 9-10 eves koromra megszunt es a 9-14 evig tarto enem csupan kisgyermeki kepzelgeskent gondolt vissza mindenre. aztan 14evesen kezdtem el ujra erezni h valaki/valakik-mert volt h tobbet ereztem-figyelnek es erzem a rosszindulatot, hogy varnak valamire arra h mire en sem tudom… aztan minden este imadkoztam es akkor biztonsagban ereztem magam. 15 eves voltam kb fel eve tortent h pontosan ahol alszom a fejem felett a falban kopogott valami harmat eloszor nem izgatott gondoltam csak kinti zaj vagy ilyesmi de aztan mikor mar a negyedik napon is ez ment kicsit.megijedtem mert azt mondjak h a harom kopogas a Szentháromság megtagadasa. aztan egyik kopogas utan visszakopogtam en is kesobb mar csak ket kopogas hallatszott erre is visszakopogtam aztan mar csak egy erre is kopogtam es mar egy ideje nincs kopogas. egy hete voltam taborba es eletem legrosszabb egy hete volt… minden nap tortent valami szerencsetlenseg velem de nem olyanok h elvagtam a kezem egy kessel vagy ilyesmi. lelki fajdalom volt az osszes minden este.sirva aludtam el..aztan egyik este aludtunk mar es akkor azt errztem h egy hideg kez megfogja a csuklom almombol felkelve sikitottam egy nagyot aztan gyorsan befogtam a szamat es ereztem h a szivem mingyart kiugrik a helyerol ugy dobogott. Azota is erzem h figyelnek es libaboros leszek ha arra az estere gondolok jah es persze azota folytatodik a lelki szerencsetlenseg hadjaratom… Szerintetek ez most mi? tenyleg mondjatok h h uzzem el ezt/ezeket a valamiket vagy mit csinaljak mert mar nem birom😥😢😩

2014. jún. 30. 11:17
1 2
 1/17 anonim válasza:
45%
üldözési mániád van,szedjél gyógyszert
2014. jún. 30. 11:51
 2/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem szimpla uldozesi mania... valaki tud rola hogy mi tortenik veled?
2014. jún. 30. 12:00
 3/17 anonim válasza:
Ugyertem szuleid barataid , szerelmed , barki
2014. jún. 30. 12:01
 4/17 anonim válasza:
Ha annyira babonás vagy csináld azt amit a többi babonás ilyenkor,azt mondod ,,szellem'' csináljatok ördögűzést ha ez megnyugtat ,de én ebben nem vagyok jártas
2014. jún. 30. 12:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem tud rola senki egyszer mondtam anyamnak a kopogast de o csak nevetett… pont ez az h en sem hinnem el ha mas mondana annyira melyen nem hiszek a szellemekben/demondokban
2014. jún. 30. 12:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem fog tetszeni, de ha senki más nem tapasztalja ezeket a dolgokat, akkor kettő magyarázat van.

1: Valami oknál fogva csak te hallod, tapasztalod ezeket.

2: Valamiféle lappangó mentális betegség.

2014. jún. 30. 12:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Kiskoromban nekem is voltak ilyen dolgaim amikor négy éves voltam. Ilyenkor mindig egy rövid ideig elfoglaltam magam valamivel. Ha este ilyenek történnnek veled, akkor kapcsold fel a villanyt és olvass egy kicsit. Lehet, hogy az segít. Szerintem egyszerűen csak félsz éjszaka ezektől, nem tudsz elaludni, ezért már nagyon fáradt vagy és már hallucinálsz. Ha nagyon fél este, felkapcsolt lámpával aludj, lehet, hogy az jobban segít.
2014. jún. 30. 12:47
 8/17 anonim válasza:
Nem hallucinál, azért mert ti nem tapasztaltok ilyeneket, nem kell a másikat hülyének nézni, mert ér annyit mint TI!
2014. jún. 30. 16:04
 9/17 Vad-Ász ***** válasza:

igen szellem.

egy ugynevezett KOPOGÓ SZELLEM

csináljatok egy SZEÁNSZOT,vagy mint irták előző válaszokban ÖRDÖGŰZÉST.Én inkább a szeánszot javaslom , hogy először megtudjátok , hogy mivel is álltok szemben.

Ismertem olysvalakit aki megidézte egyik rokonát, és pár nappal utána a rokona tulajdonságai jelentek meg rajta.Majd kiderült , hogy nem is a rokona volt , hanem egy démon.

Szeánsz,ha démon akkor ördögűzés

--------ha szellem akkor csak egy sima szelleműzés kell(nekérdezd , hogy kell..véletlen sikerült visszaküldenünk a lényt)

2014. jún. 30. 16:29
 10/17 anonim válasza:
#2 vagyok En nem vagyok babonas .... de ha valaki ilyesmit tapasztal meg nem muszaj le elmebetegezni mert tenyleg vannak megmagyarazhatatlan dolgok... egy baratnom is tapasztalt ilyesmit ... egyszer nalla aludtunk es mi is tapasztaltuk nem voltak zajok nem lattunk semmit de ereztuk , hogy van valami... harman voltunk es mind a harman ugyanazt ereztunk ,szorongas fogtt el minket ,rosszul ereztunk magunkat es ereztuk,hogy van valami megmagyarazhatatlan , az ilyen elmenyek tenyleg nagyon ilyesztoek
2014. júl. 1. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!