Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A démonok tényleg képesek erre?

A démonok tényleg képesek erre?

Figyelt kérdés

Képesek felvenni más személyek, sőt, tárgyak alakját, hogy beférkőzzenek az életünkbe, lakásunkba és hasonlók.

De miért van erre szükségük?

2014. jún. 27. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak személyekét, és megtévesztésnek alkalmazzák. A személy alakját nem tudják hosszú távon felvenni, de megteszik.
2014. jún. 27. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
én felvettem a saját alakom akkor én is démon vagyok?
2014. jún. 27. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

"Képesek felvenni más személyek, sőt, tárgyak alakját, hogy beférkőzzenek az életünkbe, lakásunkba és hasonlók."

ez a lumbulábi kémekre is igaz.

2014. jún. 28. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Alakot nem tudnak ölteni, viszont meg tudnak tapadni a lelkeden. Ha ez sikerül nekik, akkor tudnak irányítani. Először csak terrorizálnak, ha kiszemelt áldozatuk vagy, akkor megpróbálják eltávolítani tőled a családtagjaidat, barátaidat, hogy a problémáddal egyedül maradj, segítség nélkül. A teljes személyiségedet el tudják nyomni, átveszik az uralmat a testedben. Hogy miért van erre szükségük?? A démonok átkozott lelkek. Te akarsz egy örökkévalóságon át átkozott, kitaszított lenni? Senki sem akar. Mi az, ami nincs nekik? Életük, testük. Ezt akarják elrabolni.
2014. jún. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!