Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Aki tud hasonló történeteket...

Aki tud hasonló történeteket várom! :D Nem hiszek a kísértetekben, sem a démonokban, de akkor mi lehetett?

Figyelt kérdés

Régen nyáron, hárman voltunk otthon, mert a szüleink Szegedre mentek bevásárolni. Kint voltunk a konyhában, mikor furcsa lépéseket hallottam. A nővérem, egy pár másodperc elteltével, megszólalt:

-Ti is halljátok?

Halkan elindultunk a folyosón, ami mellett a konyha van. A dübörgő lépéseket, egyre közelebbről hallottuk. Majd ekkor, valami nagyot csattanva leesett a földre, és a lépések zaja abbamaradt. A fürdőben nem volt semmi, és egy dezodor esett le, habár az ablakok csukva voltak, és az ajtó is kilincsre volt bezárva.

A másik történet előtt szeretném kijelenteni, hogy egyáltalán nem hiszek a démonokban,szellemekben, de egyszerűen nem találtam logikus magyarázatot a történtekre.(A házat nem fogjuk felszentelni.)

2. Ez ugyanazon a nyáron volt, kint aludtam a nappaliban, ami közvetlenül a konyha előtt van. Furcsa zajokat hallottam, mintha valaki fémedényekkel csörömpölne. Kikeltem az ágyból, mert azt hittem anyám főz kávét. Sajnos az ágy, eléggé nyikorgott így a csörömpölés abbamaradt. Gyorsan előkerestem a zseblámpát, és kimentem a konyhába. Senki nem volt ott, csak a gáztűzhely volt bekapcsolva, az asztalon pedig egy serpenyő. Ez még pár éjszaka megismétlődött, de nem mertem már kimenni.

A következőnél, elismerem hogy beleláttam valamit a sötétbe.

3.A nagymamáméknál nyaraltunk Szegeden egy hétig. Volt egy festményük, ami egy nagy szemű, kevés, szőke hajú nőt ábrázolt. Éppen mentem ki a konyhába, amikor az egyik szemgolyója kicsit balra fordult, mintha oldalra nézne. Visszafele menet, már megint előre nézett.

4. Ismét Szegeden kb. egy éve volt már, mentem abba a napos áruházba, és egy lány jött velem szemben, aki úgy 3 évvel idősebb volt nálam. Elég nehéz leírni, de volt valami túlvilági a lányban. (Félreértés ne essék, nem szerettem bele) Tehát, nagyon sápadt volt, és ami a legfurcsább az arcát nem láttam. Úgy volt rajta a haja, meg minden, hogy pont ne lehessen látni. Kb. ennyi :)

2014. jún. 21. 06:39
1 2
 11/12 anonim válasza:
3# válaszoló.Én se értem lehet nem fizették a villanyt és ott járt az ELMŰ.
2014. dec. 31. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Háát, nem tudom, hogy ez mennyire számít kísértet-történetnek. 11 éves lehettem, amikor egyik este az erkélyen fura fekete alakokat láttam mozogni. Olyan 2 méter magasak lehettek, és csak a fekete sziluettjük látszott. Mozogtak, és néha mintha az ablak felé fordultak volna. Az erkélyünk emeleten van, így kizárt, hogy bárki felmászott volna oda. Másnap este is láttam az alakokat. És utána még jó párszor. Aztán egyszercsak eltűntek, és többet nem találkoztam velük. Nem tudtam mire vélni a dolgot.

Amúgy én nem tudom, hogy mit higgyek a szellemekkel kapcsolatban.

2021. febr. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!