Milyen lenne ha megalkotnák a föld legtökéletesebb lényét?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam ha a tudosok az összes ismert fajból összegyurnának egy tőkéleteset! Minden fajnak a legjobb túlajdonságát tennék bele! Mentálisan és fizikailag ez a lény legyőzhetetlen lenne igaz ? golyóálló meg ilyesmi ?2014. máj. 9. 22:46
31/34 anonim válasza:
Nagy rá az esély, de azért nem száz százalék. Az embernek megvan rá a lehetősége, hogy függetlenítse magát a természeti erőforrásoktól és a környezete felemésztése nélkül éljen tovább, csak az ilyen irányú továbblépést a jelenlegi társadalom gátolja. A jó hír, hogy akik a ma használt erőforrásokat kézben tarják azok kapzsik, de minden bizonnyal nem hülyék, szóval tudják, hogy kezdenek kifogyni. Valószínűleg már folyik a váltás előkészítése, csak előtte az utolsó csepp hasznot is ki akarják nyerni az olajból és gázból. Na meg úgy kell intézni, hogy amikor oda jutunk, akkor már az alternatív erőforrások is az ő kezükben legyenek. A háborúk sajnos elkerülhetetlenek, épp a túlélés érdekében. Így is túlnépesedés van, képzeld mi lenne, ha a bolygónkkal párhuzamosan nem pusztítanánk önmagunkat is.
32/34 A kérdező kommentje:
Én a világháborúra gondoltam! :) Ami valóban fölösleges.
2014. máj. 30. 17:04
33/34 anonim válasza:
esetleg Cell C 18 C 19 (Super C 19) C 16 C 17
34/34 A kérdező kommentje:
Hát Ssj god :D
2015. máj. 8. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!