Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lehetett? (Kérdés...

Pandus18 kérdése:

Szellem lehetett? (Kérdés rövid, magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés
tegnap este. 8-9 óra fele hazament a pasim. tehát egyedül voltam itthon. gépeztem (a gép az ajtónak háttal van) és azt éreztem, hogy valaki/valami van mögöttem. hátranéztem és az ajtóban egy árnyszerű valami bámult engem. borzasztóan megijedtem. bebújtam a takaró alá. 10 óra körül megjött anya elmondtam neki mindent de ő azt hitte hogy csak képzelődök pedig nem képzelődtem. este nem mertem aludni az ágyam a gépem mellett van és így látom az ajtót. félek hogy megint megjelenik valaki/valami. szerintetek kit láttam? a ház régi tulajdonosát? az én szobámban halt meg. rákos volt. akik nem hisznek nekem azokat megkérem hogy ne is kommenteljenek ide mert nem vagyok rájuk kíváncsi, csakis normális válaszokat várok!

2014. ápr. 20. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: Egy szellemet azért nem egy olyan nagy ördöngősség elküldeni... Mellesleg semmit nem fog tenni fizikailag a mi síkunkon mert nem tud, ha dühös, ha nem. Serintem a démonnal kevered... azt nem tudod elűzni olyan könnyen (bár nekem siekrült és valóban nem örülnek neki) de a démon már rég tett volna lépéseket nem pedig csak meglapul szépen.
2014. ápr. 22. 14:41
 12/16 A kérdező kommentje:
köszi! de hogyha bántana, akkor kiűzzem? pl hogy bántana? belém jön vagy fojtogat? legközelebb már veszem a bátorságom és hogyha meglátom beszélni fogok hozzá és megkérdem hogy miért kisért!
2014. ápr. 23. 16:51
 13/16 anonim válasza:
biztos hogy nem kisért. Valószínű, hogy keres valamit. És akárhogy akarna téged bántani, nem tudna, mivel nincs elegendő werej ahhoz, hogy egy kicsit is megszorítsa a nyakad pl. Max csak annyit éreznél, mintha valaki egy kicsit megérintené. Szóval semmivel nem tud neked ártani. Ő meg gondolom nem azért ment oda, hogy ijesztgessen
2014. ápr. 25. 17:40
 14/16 anonim válasza:
ereje*
2014. ápr. 25. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:

figyelj, szerintem nyugodj meg, mert ha ezelőtt nem tapasztaltál ilyet, akkor lehet hogy csak egyszeri alkalom volt! ha majd többször látsz ilyet, akkor érdemes elgondolkodni azon hogy mit lehet tenni.

esetleg az is lehet hogy ért valami trauma és az váltotta ki belőled azt, hogy ilyet "láss". amikor meghalt egy szerettem én is ilyesmit láttam, hogy miközben gépeztem, valaki benézett az ajtón, rám, de nem volt ott senki. lehet hogy te is hallucináltál.

2014. máj. 1. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:
VOLDEMORT VISSZATÉRT!
2014. máj. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!