Meghalt a blog írója vagy csak megunta a blogírást? És miért törölték az egyik oldalt mikor az mindent leírt a lényről?
Erről a blogról jutott eszembe a kérdés. Persze én se gondolom komolyan amit írok de volt régebben egy freeblogos srác aki mindent leírt a lényről és ma már ez a blog teljesen megszűnt. És nem értem miért törölték. Nagyon látogatott oldal volt, néhány videónál ami Slenderrel foglalkozik be is mondják hogy ebből a freeblogból szerezték az infókat. De ma már az oldal sehol. Na jó én szkeptikus vagyok de ez megijesztett. Nem hiszek semmiben de aki már végigolvasta az oldalt annak szivacs. :DD Jöhetnek a vélemények. Én nem hiszek ebben de akkor is...
Ne nézz több horrort, és ne játsz horror játékokkal, mert a végén elhiszed, hogy léteznek azok is! A legtöbbet csak bemeséled magadnak, és az agyad elhiteti, hogy ott van az a dolog körülötted, holott nincs ott semmi!
Pl, itt a Láthatatlan Rózsaszín Unikornisban! Paradox módon láthatatlan és rózsaszín is! Rengeteg rajongója van és ez egy vallás! Még sem létezik!!!!!!! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!