Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi lehet ezekből...

Szerintetek mi lehet ezekből igaz?

Figyelt kérdés
2 dologra vagyok igazán kíváncsi. Mi a véleményetek a West-Virginiai molyemberről és a U.S.S Eldridge vagy másnéven a Philadelpfiai tervről. Mi lehet belőlük igaz??

#Molyember #Philadelphia-terv
2014. ápr. 12. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
egyikről sem tudok semmit, de röviden leírhatod
2014. ápr. 12. 21:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Semmi.
2014. ápr. 12. 21:53
 3/16 dávid19216 ***** válasza:
53%
az h elég ritkán látták a mojembert de elég valószínünek tartom minden ijesmi lény létezését mivel nem hiszem h mindenki aki csak látta valaha mind ki találta h látta valamejiknek muszáj h igaza legyen valószínü h létezik a tevéről meg nem tudom pontosan h mi az..
2014. ápr. 12. 22:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Semennyi. A Molyemberre semmi bizonyíték, pár beszámolón és homályos fotón kívül, a Philadelphiai terv pedig csak egy konteó, amit feldolgozott egy film. De arra sincs beszámolón kívül semmi bizonyíték.
2014. ápr. 12. 22:15
 5/16 dávid19216 ***** válasza:
53%
neked pl mi lenne a bizonyíték ? h ha el kezdene repkedni a házad udvarába és meg enné az összes ruhád ?
2014. ápr. 12. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem. Hanem mondjuk egy DNS-minta(akármilyen kis testdarabkából lehet DNS-t kinyerni!), egy hivatalos beszámoló, egy jó minőségű fénykép, vagy akár a személyes megjelenése. Rengeteg példa van rá.
2014. ápr. 12. 22:23
 7/16 anonim ***** válasza:

Ó, de felismrem én, hogy ki vagy, előző. Te vagy a kuglófember-őrült kölyök, akinek múltkor több kommenten át bizonygattam a biológia alapjait. A beszámolóra való hivatkozás csak érvelési hiba, nem pedig bizonyíték. A homályos fotók pedig homályosak. Ezen nincs mit tárgyalni.

névte2en

2014. ápr. 12. 22:25
 8/16 dávid19216 ***** válasza:
jó akkor mindenki fogyatékos aki ki találta h látta ez tény mert ha te is látnád abban a pillanatban 1 fogyatékos alkesz lennél de tényleg te amúgy mindenre azt mondod h nem létezik ugye ?
2014. ápr. 12. 22:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Én /piollanat nemhiszek egyikben sem csak érdekel hogy vélekednek az itteni embere.
2014. ápr. 12. 22:36
 10/16 anonim ***** válasza:

"jó akkor mindenki fogyatékos aki ki találta h látta"

Csodálkozzak-e most azon, hogy mennyire tükrözi a helyesírásod a primitívséged? Igen. Annyi idősen, mint ammenyi te vagy, már tudtam az igéket helyesen leírni.

"jó akkor mindenki fogyatékos aki ki találta h látta"

Mondtam én ilyet? Nem. Csak annyit, hogy nem értem, az emberek miért tartják természetellenesnek a hazudást és a hallucinálást. Ezek mindennapi esetek, semmi különös nincs bennük.

"de tényleg te amúgy mindenre azt mondod h nem létezik ugye ?"

Nem. Például szerintem a vesszők kifejezettem léteznek, csak te még nem találtál rájuk.

névte2en

2014. ápr. 13. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!