Van valaki aki látja, hallja, vagy csak érzékeli a
szellemeket?
11/19 anonim válasza:
Vannak, de ne akarj közéjük tartozni. Ez nem a szellemekkel suttogó.
2014. márc. 26. 21:29
17-18 voltam, mikor éreztem őket, szám szerint meg tudtam mondani, hányan vannak, és merre. Azonban 4 éve vagy eltűnt ez a képességem, vagy nem találkoztam egy szellemmel sem, de helyette alakultak más készségek. :)
2014. márc. 27. 13:18
13/19 A kérdező kommentje:
Úr isten!!! Nem hiszem el hogy nem hisztek nekem!! :D Normális a vérnyomásom, kb 2 éve nem voltam már beteg, jó alvó vagyok, sőt alig akarok felkelni reggel. Nincs semmi betegségre utaló jel. NORMÁLIS VAGYOK!!!! Irigyellek titeket, amiért ti átlag emberek vagytok, én meg be tudom bizonyítani, persze csak magamnak hogy mit érzek. Szakemberek hiába vizsgálnak meg, nem tapasztalnak olyan dolgokat amiket kezeltetni kéne. Átlag ember vagyok egy kis szerencsés beütéssel, adottsággal! Ha istenben tudtok hinni, akkor a szellemekben miért nem? De komolyan kérdezem!!!! A szellemekre több, konkrét bizonyíték van mint istenre. Nincsen istenlátó, istenhalló, vagy istenérzékelő. De szellemekben létezik ilyen! Miért??? Miért?? Miért nem hiszitek el?? Akkor istenben sem hisztek valójában!!!
Már ne haragudj: ki hisz itt istenben?
Amúgy mondtam már: teljesen mindegy, miben hiszünk. Bizonyítékot hozzál - ha már ennyire ragaszkodsz a dologhoz.
2014. márc. 27. 17:21
A szakállas öregben én sem hiszek.
2014. márc. 28. 12:02
16/19 anonim válasza:
Szia! Én is most leszek 15. Csak annyit fűznék az előző válaszokhoz, hogy igazából mindegy ki miben hisz, mert az az ő dolga. Most attól hogy ide kiírod, hogy isten így meg úgy attól ő még nem fog másként gondolkodni. Na mindegy, igazából azt akartam, hogy régen én láttam... valamit. Nem mondom hogy szellem volt, lehet hogy csak képzelődtem. Sajnos nem értem pontosan mit értesz azon, hogy "érzékelem őket". Ezt elhiszem neked. Csak nem tudom hogy érted. Én is hiszek a szellemekben. Talán érzem is őket és néha sikerül látnom is egyet egyet. De nem vagyok benne biztos. Az ember hajlamos rá, hogy érezzen, lásson, halljon olyan dolgokat amik valójába nem is léteznek. De mint már feljebb említettem én hiszek neked. És ha igaz, hogy 15 éves korodra hallod és látod is őket, akkor használd ki okosan ezt a képességedet, és ne törődj mások véleményével. Ne azon filózz, hogyan fogod ezt megszokni, csak élvezd ki a helyzeted. Van egy ritka adottságod! Örülj neki!:)Az hogy mikor és hogy fogod megszokni, majd jön magától!
2014. márc. 29. 19:29
17/19 anonim válasza:
én 13 múltam és hiszek neked! normális vagy. én is érzem, de csak néha. esetleg kiráz a hideg ha a közelemben van..
Én nem hallok hangokat de ismerek olyat aki igen, és néha neki ismeretlen arcok ugranak be. neki több ilyen esete is volt hogy suttogást hallott. pedig ő is normális.
Annak aki minden áron be akarja bizonyítani hogy hülye vagy fogyatékos az ilyen ember, vagy meg akarja szabni hogy ki miben higgyen, annak csak azt tudom mondani hogy az szemét!!Ha nem tud hinni, akkor ne higgyen. ne higgye hogy az ilyen emberek hülyék!!! Akik csak a szemüknek és a fülüknek hisznek, azok higgyenek abban! Erre nem tudok mást mondani!
2014. ápr. 11. 22:05
18/19 anonim válasza:
Vannak emberek akik érzik/látják/hallják őket. Én kb. 1-2 éve érzem őket, de mostanában már le is tudom írni hogy milyenek. Elég hátborzongató. Ha van kedved írj üzenetet.
2014. ápr. 16. 17:49
Én is látom hallom érzem őket
De mostanában inkább csak hallom és érzem
Az tok mindegy hogy hány éves korodtol mert én 12 vagyok és igy is látom nem a kortól függ, ez vagy szuletesed óta van vagy egyszer csak jön
Én olyanokat szoktam hallani az éjszaka közepén hogy valaki jön föl a lépcsőn, vagy éppen valami megérint miközben fekszek
Egyébként látni ne akard őket mert nem valami jó én kiskorom óta látom őket és meg is látszik rajtam teljesen magamba vagyok zárkózva mindig és egész életemben rettegesben élek....miattuk....
Ha van kérdésed akkor írj privit
Amúgy tényleg nem egy megnyugtato látvány látni őket....:/
2016. aug. 31. 12:27
Kapcsolódó kérdések: