Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Eltűnt a nyulam? Mi történhetett?

Eltűnt a nyulam? Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Két napja lent voltam a kertben,locsoltam a virágokat,láttam a nyulat,majd rá 5 perccel már nem láttam sehol. megnéztem minden helyet ahol lehetett volna,de nem találtam. megkérdeztem a szomszédokat is,és ők se látták délután. HOVA TŰNHETETT?
2014. márc. 24. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
>ezotéria
2014. márc. 24. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:

1.Elvitte a Köjál.

2.Megette a kerti törpe.

3.Az ágyad alá bújt és várja, hogy elaludjál.

2014. márc. 24. 18:46
 13/15 Passiflora ***** válasza:

Azért tetted a kérdést a "Természetfeletti lények" kategóriába, mert rájuk gyanakszol?

Arra már gondoltál, hogy talán az őrangyalai tuszkolták át egy résen a kerítés alatt, mielőtt nyúlpörköltet főztetek volna belőle? :-)

2014. márc. 25. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Milyen nyúl volt, hogy nézett ki? Hátha látja valaki.

A kert körbe van kerítve kerítéssel? Milyen típúsúval?

A nyulak hírhedtek szabadulóművészetükről, így ha a kerítés nincs legalább húsz centi mélyen a földben, ki tudja ásni magát.

Lehet, beleesett valahova. Mondjuk egy vízelvezető aknába, melyről ellopták a nehéz, és fém tetejét. A nyúl meg engedett a kísértésnek.

Ha fehér volt, és nagyot ugrott, valamint a fogai is méretesek voltak, akkor lehet, hogy az antióchiai szent kézigránátnak esett áldozatul.

Ragadozómadár is lehetett. Simán elkap egy nyulat.

Nem nyulta le valaki véletlen?

2014. márc. 25. 02:01
 15/15 anonim válasza:
túl nagy tojást tojt és meghalt
2014. márc. 26. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!