A FIGYELő (The Rake) létezik?
Szia!
Van róla nagyon sok videó,fénykép,de szerintem nem nagy az esélye annak,hogy ez létezne....
De én úgy vagyok vele,hogy ha majd ott ül az ágyam szélén,akkor majd elhiszem,hogy vannak,addig pedig kételkedem....
Nem, nem létezik.
De ha aggódsz miatta vegyél egy baseball ütőt és tedd jó közel az ágyadhoz. Megteszi egy nagy nyújtófa is (amit tészták nyújtására szokás használni). Ha arra ébredsz hogy figyel téged, elméletileg meg akar majd ölni. (totál értelmetlen, miért nem öl meg akkor amikor még alszik az ember?? Ha már ölni akar nem könnyebb lenne?) Szóval akkor felkapod a baseball ütőt/nyújtófát és jól odavágsz. A képek alapján tiszta csontváz, könnyen kettétörheted a gerincét. Akár egy rúgással is ha nem akarsz baseball ütőt.
Tehát, még ha létezne is akkor se lenne semmi bajod tőle.
Először is nyugi nem létezik.
Ha mégis bebizonyítaná valaki akkor pedig reménykedünk.
Bár ez szerintem lehetetlen.😉
az ige én vok az ő volt isten bennne az éjet volt az a világosság az a sötétség fénye de a sötét nem fogadta be azt ez a legszebb amit elmondtak
elváltam paulától de soha nem irt könyvet csak dinó nyolt hét elmregynt dr grent el és beköltözik mr.grey hez
láttük a csilágát egy csillagot az ászia közepé gyerek király messiás óseás názáret próféta betlehem izraelem isten légezet ellálitló kisajátitja mr.greyt eza z udvar jesus bárányiai fiatal erős "röhög"
ámen.
kaki.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!