Ki mentett meg?
4 eve autobalesetunk volt, amiben a legjobb baratnom es egy masik lany meghalt, egy srac, akit aznap ismertem meg es en tuleltuk. Nem tudtam feldolgozni, hogy meghalt a baratnom, akit 15 eve ismertem es depresszios lettem, kertem a szuleimet, hogy keressenek nekem egy pszihologust, akivel ezeket megbeszelhetem, hogy ne a csaladom terheljem vele. Eros nyugtatokat kezdtem szedni, remalmaim voltak, es (szinte biztos, hogy a gyogyszerektol hallucinaltam) a baratnom szellemet lattam mindenhol es beszeltem is hozza. Nem akartam elni, depresszios lettem. Egyik nap mikor tudtam, hogy sokaig leszek otthon egyedul, rengeteg gyogyszert bevettem, belulrol bezartam az ajtot es lefekudtem. Az ajtonkat nem csak kulcsra lehet zarni, hanem egy olyan zar is van rajta amit csak belulrol lehet nyitni-zarni, es nagyon sulyos ajto. Tehat lefekudtem es biztos voltam benne, hogy meghalok. Rettenetesen rosszul voltam es valoszinuleg elajultam. Aztan akkor tertem magamhoz, amikor a mentosok kihanyattak velem a gyogyszereket.
Azert tettem fel ezt a kerdest, mert nem tudtunk rajonni, hogy ki hivta ki a mentoket, hogyan jottek be a lakasba. Apamnak azt mondtak, hogy egy no ertesitette oket, es az ajto nem volt kulcsra zarva, megsem talaltak a lakasban rajtam kivul senkit.
Nem kamu a kerdes es nezhettek hulyenek nyugodtan, szkeptikusok valasza is nagyon erdekel. Csak szeretnem tudni mi tortent, mert barki is volt az, az eletem koszonhetem neki.
Az történt, hogy ide jársz hazudni.
NINCSEN természetfeletti, NINCSEN olyan, amit ne lehetne logikusan megmagyarázni, tudományosan leírni. Nem sok minden maradt felderítetlenül ezen a világon. Intelligencia kérdése csupán, hogy életed során mennyi tudást /és ezzel együtt szükségképpen arroganciát/ szedsz össze. Én az átlaghoz képest okos vagyok, értek a természettudományokhoz, főképp a fizikához, mivel az a szakmám. Nagyon szánom, de tényleg, komolyan sajnálom az ezotériában hívőket, a "válaszkeresőket". Válasz van, mindenre, csak nem ezoterikus, hanem realista válasz.
Mar en is megbantam, hogy majdnem megoltem magam, de abban az idegallapotban ugye maskepp latni mindent. Egyebkent en sem hiszek semmifele termeszetfeletti dologban/lenyben. Csak annyian mondtak, hogy biztosan valaki/valami segitett, hogy izgatta a fantaziam :)
Es nem kamu kerdes, ki az a beteg elmeju aki ilyet kitalal?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!