Ki mentett meg?

Figyelt kérdés

4 eve autobalesetunk volt, amiben a legjobb baratnom es egy masik lany meghalt, egy srac, akit aznap ismertem meg es en tuleltuk. Nem tudtam feldolgozni, hogy meghalt a baratnom, akit 15 eve ismertem es depresszios lettem, kertem a szuleimet, hogy keressenek nekem egy pszihologust, akivel ezeket megbeszelhetem, hogy ne a csaladom terheljem vele. Eros nyugtatokat kezdtem szedni, remalmaim voltak, es (szinte biztos, hogy a gyogyszerektol hallucinaltam) a baratnom szellemet lattam mindenhol es beszeltem is hozza. Nem akartam elni, depresszios lettem. Egyik nap mikor tudtam, hogy sokaig leszek otthon egyedul, rengeteg gyogyszert bevettem, belulrol bezartam az ajtot es lefekudtem. Az ajtonkat nem csak kulcsra lehet zarni, hanem egy olyan zar is van rajta amit csak belulrol lehet nyitni-zarni, es nagyon sulyos ajto. Tehat lefekudtem es biztos voltam benne, hogy meghalok. Rettenetesen rosszul voltam es valoszinuleg elajultam. Aztan akkor tertem magamhoz, amikor a mentosok kihanyattak velem a gyogyszereket.

Azert tettem fel ezt a kerdest, mert nem tudtunk rajonni, hogy ki hivta ki a mentoket, hogyan jottek be a lakasba. Apamnak azt mondtak, hogy egy no ertesitette oket, es az ajto nem volt kulcsra zarva, megsem talaltak a lakasban rajtam kivul senkit.

Nem kamu a kerdes es nezhettek hulyenek nyugodtan, szkeptikusok valasza is nagyon erdekel. Csak szeretnem tudni mi tortent, mert barki is volt az, az eletem koszonhetem neki.

2014. márc. 6. 18:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, most igy visszaolvasva lehet nem egyertelmu. Tehat arra lennek kivancsi mit gondoltok, termeszetfeletti dolog volt, vagy valami ertelmesebb magyarazat is van ra?
2014. márc. 6. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ez egy meteorológiai léggömb volt.
2014. márc. 6. 18:58
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Nah most viccet félre téve szerintem csak egy sima ember volt. Ebben nincs semmiféle természetfeletti.
2014. márc. 6. 19:00
 4/15 anonim válasza:
20%

Az történt, hogy ide jársz hazudni.

NINCSEN természetfeletti, NINCSEN olyan, amit ne lehetne logikusan megmagyarázni, tudományosan leírni. Nem sok minden maradt felderítetlenül ezen a világon. Intelligencia kérdése csupán, hogy életed során mennyi tudást /és ezzel együtt szükségképpen arroganciát/ szedsz össze. Én az átlaghoz képest okos vagyok, értek a természettudományokhoz, főképp a fizikához, mivel az a szakmám. Nagyon szánom, de tényleg, komolyan sajnálom az ezotériában hívőket, a "válaszkeresőket". Válasz van, mindenre, csak nem ezoterikus, hanem realista válasz.

2014. márc. 6. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:
először is a barátnődet engedd elmenni mert ezért tér mindig vissza.másodszor ki tudja ki volt lehet hogy csak ideiglenesen megtestesült valaki/valami.
2014. márc. 6. 19:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok abban biztos, hogy igazat beszélsz, de ha mégis, akkor részétem az esetért(bocs csak nem lehet tudni, hogy ki troll és ki nem). Szerintem pedig nem természetfeletti volt, hanem csak valamelyik szomszéd. Fontos kérdés: a szobában találtak meg, vagy valahol máshol? Nem mindegy. Írtad, hogy a gyógyszerektől is hallucinálhattál, és emiatt gondolom, hogy igazából valahová lefeküdtél, és ott szedted be a gyógyszereket(a hallucinogén anyagok gyakran térbeli változásokat is okozhatnak), a szobádat pedig csak képzelted. De nem csak ez az egy magyarázat lehet. Mielőtt természetfelettiért kiáltanál, győződj meg minden eshetőségről.
2014. márc. 6. 19:57
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
A léggömbös csávón behaltam xD
2014. márc. 6. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem te magad voltál, mert igazából nem akartál meghalni.
2014. márc. 6. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is zártad be az ajtót, és egy arra tévedt szomszéd volt sok magyarázat lehet az is lehet, ahogy a #8-as válaszadó mondja te magad voltál, mert nem akartál meghalni csak nem emlékszel rá tudod mindegyik emberben ott van a túlélési ösztön nem tudom, hogy a kérdés valós-e vagy sem pár éve nekem is volt egy autóbalesetem egyik haverom meghalt én kórházba kerültem kétszer élesztetek újra, szóval tudom miről beszélsz én is nagy nehezen tettem magamat túl rajta remélem legközelebb nem csinálsz ilyen hülyeséget, mertcsak magadnak ártasz ezzel.
2014. márc. 6. 21:33
 10/15 A kérdező kommentje:

Mar en is megbantam, hogy majdnem megoltem magam, de abban az idegallapotban ugye maskepp latni mindent. Egyebkent en sem hiszek semmifele termeszetfeletti dologban/lenyben. Csak annyian mondtak, hogy biztosan valaki/valami segitett, hogy izgatta a fantaziam :)

Es nem kamu kerdes, ki az a beteg elmeju aki ilyet kitalal?! :)

2014. márc. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!