Hogyan válhatnék vámpírrá?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:37
12/18 anonim válasza:
kérj meg egy vámpírt hogy harapjon meg és vámpír leszel. xd.xd
13/18 anonim válasza:
Írj privát üzenetet nekem, és megválaszolom minden kérdésedet!
14/18 anonim válasza:
Szúrd szíven magad egy karóval. Ha meghalsz, vámpír vagy.
15/18 anonim válasza:
Vámpírok igenis léteznek!
Üzenem minden csicska nyomi szkeptikus gyökérnek hogy azért mert ostoba halandók vagytok nem kell mindent elvetni és racionalitással magyarázni.
Én például úgy lettem vámpír hogy hajnal 2 és 3 óra között teliholdkor kitágítottam a segglikam 6x6osra és belehelyeztem pont 6 darab véres fokhagymát.
Ezek után így meditáltam egy héten keresztül és azt mormoltam megállás nélkül:HICKORY DICKORY.
Ezek után felkerestem Lakatos Mindzsós Petikét és ő adta oda a szérumot amitől meghaltam és felébredtem a most már vámpír testben.
50% esély van rá hogy működik mer a Peti nem biztosan dolgozik.
DE ha kimész csepelre akkor a Dzsepettó tud adni rendes italt ami biztos működik.
Sok sikert ;)
16/18 anonim válasza:
Nem néztél egy kicsit sok tvájlájtot?
Istenem...
17/18 ortin válasza:
Tessék ezt teszi a Twilight........
18/18 anonim válasza:
A Twilight-ban nincsenek vámpírok, csak sápadt melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!