Szerintetek mi alapján kelti fel a démonok érdeklődését egy ember?
Akkor csak álmodod. Én meg sárkányokról álmodtam. Akkor meg kéne jelenniük nekem? WTF?
Komolyan, az emberek egyre hülyébbnek tűnnek.
Ahogy az 1. válaszoló is írta, félelemmel, és hittel, de van még egy másik tényező is: tagadással. Azaz az isteni tanítás megtagadásával.
1960-as években volt egy német lány, Anneliese Michel. Keresztény családban született, és folyamatosan azt hangoztatta, hogy: "Itt élek ebben a pocsolyában." Szembefordult a hittel, és rendszeresen szapulta a többieket. Ez meghozta a gyümölcsét, mert démonok szállták meg, és erőszakossá, állatiassá változtatták.
Charles Baudelaire is gyakran utalt démoni jelenlétre verseiben. Ő az, aki megírta a "sátán litániáját" és a "nagylelkű játékos" írását, ahol azt ecseteli, hogy eladta a lelkét egy titokzatos személynek, de őt ez annyira sem zavarja, mintha a "névjegykártyáját hagyta volna el".
Te ne akard felkelteni az érdeklődésüket, mert te húzod a rövidebbet.
Én pedig halottakkal álmodom. De ébren egyszer sem találkoztam eggyel sem ennek megvan az oka, mivel nagy horror film rajongó vagyok szóval 6 éves kora óta démonokkal álmodik? elsősorban úgy kezdődött, hogy eleinte rosszat álmodott aztán amikor idősebb lett bemagyarázta magának, hogy ő valamilyen démon-látó ennek valamilyen pszichológiai okai lehetnek ilyenkor pszichológus segítsége kell.
Jigsaw
Az embernek semmit sem kell tennie ahhoz, hogy a démonok érdeklődését felkeltse, mert a démonokat alapból érdekli az ember és az a céljuk, hogy megszállják, az uralmuk alá vonják. Az ember viszont dönthet, hogy megnyitja-e magát a démonok felé vagy nem. Ha nem kezdesz el okkult dolgokat gyakorolni, a démonok nem ronthatnak be az életedbe, viszont az okkult dolgok akkor is megnyitják a kaput feléjük, ha tudatlanságból teszed, vagy ha mások vonnak bele, mondjuk a szüleid, és te még gyerek vagy.
Megszabadítani Jézus Krisztus tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!