Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintettek ez mi vagy ki...

Tsubaba kérdése:

Szerintettek ez mi vagy ki lehet? Csak normalis valaszokat varok koszonom.

Figyelt kérdés
Oszinten szolva nem tudom mikor lettem ra figyelmes. Kint elek angliaban 4 eve es korubelul 4x koltoztunk. De csak az utolso 2 hazba ereztem ezt a jelenseget. Az elozoben es a mostani hazban.Elsonek meg felelmetes erzesek kaptak el neha amikor egyedul voltam vagy akar tarsasagban. Mintha valaki figyelne vagy kovetne. Azt hittem csak be kepzelem meg talan most is azt gondolom.De ebben a hazban sokal erosebbe valtak ezek az erzesek es korubelul ket-harom honapja annyira meg ijjedtem valamitol hogy sirogorcsot kaptam. De magam sem tudom meg magyarazni hogy mitol mert nem lattam semmit. Tortentek olyanok hogy az ejszaka kozepen lementem a konyhaba es minden villanyt felkapcsoltam majd mikor feljottem magatol le kapcsolt a villany mikor be fekudtem vissza az agyba.Es az volt az erdekes hogy nem tudtam miert mentem le csak valami arra kesztett. Amasodik tapasztalatom az volt hogy fenyes nappal a konyhaban mosogattam es a kiszoba ajtaja majd az enyem becsapodott es ferfi hangra lettem figyelmes. DE nem volt huzzat a hazba,megneztem.Igy el is mentem otthonrol akkor. A barataim akar hanyszor at jonnek hozzam rossz erzes kapja el oket plusz a hideg kiraza oket. Es meg probaltam parancsolni ennek a valaminek.Hisz ekkor mar eleg regota ereztem az energiat ahoz hogy meg probaljam, es szoszerint kizartam a szobambol. Ezt azert tudom mert a baratnom es en is megnyugodtunk es nem ereztuk tovabb a rosszat. Ugyan nem reg lettem figyelmes arra hogy erzem ahogy valaki meg erint.Vagy szuszog melletm az agyon, vagy akar az agyam mellet amitol teljesen be parazok. DE mivel meg szoktam az erzest figyelmen kivul tudom hagyni. Azt gondolom hogy ez valami olyan dolog lehet ami engem vedelmez vagy valami nem igazan tudom. Mert akar hanyszor rossz dologba keverednek erzem a bal kezepen hogy faj mintha valaki szoritana. Az sarkalt erre hogy meg irjam a kerdesem,hogy ma este fekudtem az agyon laptopoztam es ugy ereztem mintha valaki venne a levegot velem egyutt,mint mikor valaki hasa a hatamnal lenne es ereznem hogy meg emelkedik majd megint es igy tovabb. Fel percre nem vettem levegot es ereztem hogy valami meg mindig vesszi a levegot a hatom mogott.Az volt a legerdekesebb ebben hogy nem egyszere vettuk a levegot. Es ettol rendesen parazok most mar. Lehetseges hogy csak bekepzelem vagy valami. bar nem tudom ...semmi pschies problemam nincsen. Es igy hogy masok is erzik elegge meg ijjedek. Nem tudom mi lehet ez.

2014. jan. 26. 23:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A ket hazzal kapcsolatban annyit tudok hogy az elozo az le eget par evvel ez elott. Ebben a hazban ahol peddig most lakom 8 eve 2 kozep koru ember halt meg ...
2014. febr. 2. 23:16
 12/12 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. azota hogy ezt a kerdest feltettem nagyon sokminden tortent es nem tuntek el az erzesek csak eleg eros lettem ahoz hogy kizarjam a minden napjaimbol. Nagyon sokat segit ha mar nem felsz toluk es elfogadod a helyzeted viszont nagyon nehez oket kint tartani mintha mindig ott lenne valami ami csak arra var hogy erot vegyen rajtam a felelem. Es tudom hogy nagyon sokan azt fogjak mondani hogy valami agyi bajom van es elkene beszelgetnem valakivel. csak az a baj hogy nincs semmi bajom. es skizo se vagyok. ez a valosag es akar hiszitek akar nem vannak emberek akik kepesegek erzekelni azt amit masok nem. Uzenem barki masnak aki ugyan igy erez hogy fogadja el. Es legyen eros ha kizarod akkor nincsenek is ott. :) na pa
2015. febr. 24. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!