Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én úgy gondolom hogy vannak...

KysPimasz95 kérdése:

Én úgy gondolom hogy vannak természetfeletti (dolgok, lények, erők) nem?

Figyelt kérdés
miért ne lehetne?? igaz nincs rájuk bizonyiték de viszont arra se hogy nincsenek nagyon sok mindent nem tudunk erről a szájbak*rt világról talán valahol léteznek természett feletti lényeg pl: vámpírok, farkasemberek különleges képességgel bíró figurák azért tettem ezt a kérdést fel hogy megtudjam másoknak mi a véleménye erről az egészről megvetést nemkérek köszönöm..:)

#természet feletti dolgok természet #feletti lények
2014. jan. 25. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne csúfolódj propelleres:)
2014. jan. 26. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Helikopterek LOl XD

Egyébként a tudósok a tudomány mostani állasa szerint pont hogy nem végtelen a világűr...

2014. jan. 26. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Okkultizmus 1*1: amit az ember el tud képzelni, az létezett, létezik, illetve létezni fog.

Az nem biztos, hogy pont itt ezen a Földön, Galaxisban, vagy dimenzióban, de attól függetlenül, még lehetnek.

2014. jan. 26. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Legalább gondolkodnál kicsit.

>igaz nincs rájuk bizonyiték

Itt még nem tartunk. Eleve nincs értelme feltételezni a létüket, nincs is igény bizonyítékra. Persze ha felmerülne bizonyíték, az érdekes lenne.

>de viszont arra se hogy nincsenek

Ez teljesen hibás és értelmetlen érv. Egy dolognak a nemlétét gyakorlatilag lehetetlen bizonyítani. Ez nem visz közelebb semmihez.

>nagyon sok mindent nem tudunk erről a szájbak*rt világról

A másik szokásos hibás érv. Ez sem jelent semmit. Az ismereteink hiánya nem támasztja alá a természetfeletti dolgok létezését. Ez nem így működik.

>talán valahol léteznek természett feletti lényeg

Igen, talán valahol léteznek. Ha hiszel bennük, semmi gond, a te dolgod. De ha logikával állsz a dologhoz, akkor egyből megbukik.

Egyáltalán: mit értesz te a természetfeletti alatt? Mitől lesz valami természetfeletti és hogyan? Nálam már itt alapvető problémák adódnak, magánál a fogalomnál.

Ignoramus

2014. jan. 27. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Végre egy értelmes ember a gyakori kérdéseken! Köszönöm 14.!
2014. jan. 27. 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Kérdező:Te veszélyt jelentesz a magyar nyelvre.
2014. jan. 29. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Meg a fogalmazás szent tudományára.
2014. jan. 29. 16:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát,én úgy gondolom,hogy nem léteznek olyanok,amiket felsoroltál,a vámpírok,farkasemberek nem léteznek!

2014. febr. 10. 19:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is hiszek mindenbe

Ufok,szellemek

2020. okt. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!