Én úgy gondolom hogy vannak természetfeletti (dolgok, lények, erők) nem?
Helikopterek LOl XD
Egyébként a tudósok a tudomány mostani állasa szerint pont hogy nem végtelen a világűr...
Okkultizmus 1*1: amit az ember el tud képzelni, az létezett, létezik, illetve létezni fog.
Az nem biztos, hogy pont itt ezen a Földön, Galaxisban, vagy dimenzióban, de attól függetlenül, még lehetnek.
Legalább gondolkodnál kicsit.
>igaz nincs rájuk bizonyiték
Itt még nem tartunk. Eleve nincs értelme feltételezni a létüket, nincs is igény bizonyítékra. Persze ha felmerülne bizonyíték, az érdekes lenne.
>de viszont arra se hogy nincsenek
Ez teljesen hibás és értelmetlen érv. Egy dolognak a nemlétét gyakorlatilag lehetetlen bizonyítani. Ez nem visz közelebb semmihez.
>nagyon sok mindent nem tudunk erről a szájbak*rt világról
A másik szokásos hibás érv. Ez sem jelent semmit. Az ismereteink hiánya nem támasztja alá a természetfeletti dolgok létezését. Ez nem így működik.
>talán valahol léteznek természett feletti lényeg
Igen, talán valahol léteznek. Ha hiszel bennük, semmi gond, a te dolgod. De ha logikával állsz a dologhoz, akkor egyből megbukik.
Egyáltalán: mit értesz te a természetfeletti alatt? Mitől lesz valami természetfeletti és hogyan? Nálam már itt alapvető problémák adódnak, magánál a fogalomnál.
Ignoramus
Szia!
Hát,én úgy gondolom,hogy nem léteznek olyanok,amiket felsoroltál,a vámpírok,farkasemberek nem léteznek!
Én is hiszek mindenbe
Ufok,szellemek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!