Szellem? Ki mit gondol?
Figyelt kérdés
Épp rémálmom volt, 03:30 Sötét volt, felnyomtam a kislámpámat, lehet hogy arra keltem fel, lehet hogy nem, mindenesetre a gépem magától bekapcsolt, de semmit nem mutatott, majd kikapcsolt, ezután messzebről láttam amikor a szobámra néztem hogy az álló ajtóm árnyéka elmozdul. Nagyon beparáztam, ki mit gondol? Azóta is próbálom elfelejteni, de tudom mit láttam..2014. jan. 24. 04:50
2/11 anonim válasza:
Nem volt az. Hús vér ember, aki "kissé" jobban ért a számítástechnikához, meg a gépen lévő távsegítséges progikhoz.
Ő a "szellemed":D Azért én egy ilyet szívesen megismernék, hogy megkérdezzem tőle: nem unja még?:D
3/11 anonim válasza:
Basszus, lebuktam, hogy betörtem hozzád és a gépeden átnéztem a képeidet :S
4/11 anonim válasza:
3 Az okos ember nem a gépén tárolja a fotókat, hanem a mailjében:DD Ha már őszinteségi rohamodban megjelentél, akkor gondoltam kicsit felvilágositalak. Mert ugyan én nem vagyok azokban a dolgokban otthon mint te, de azért van annyi eszem, hogy nem könnyitem meg a dolgodat:D
5/11 anonim válasza:
Legközelebb adsz mailcímet és küldöm, igy nem kell hajnalig fent lenned:DD
6/11 A kérdező kommentje:
Legközelebb ha ilyet látok szólok a helyi papnak hogy hozza a szenteltvíz puskáját meg a sószórót XD ha nem jön ki akkor felkeresem Tibi Atyát :D
2014. jan. 24. 13:10
8/11 anonim válasza:
A számítógép szelleme volt kitört a kibertér -ből és bosszúállni akar rajtad :-D.
9/11 anonim válasza:
#8 nem a számitógép szellemme volt, hanem a skynet öntudatára ébredt.
10/11 anonim válasza:
#9 Lehetséges. De abban az esetben a kérdező kollégánk lehet John Connor az ellenállás vezetője. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!