Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudnám átsegíteni a...

Hogyan tudnám átsegíteni a nagypapámat a túlvilágra?

Figyelt kérdés
3 hónapja halt meg a nagypapám, tüdőrákban. Itthon ápoltuk, nagyon "szépen", csendesen halt meg, mindenkitől el tudott búcsúzni. Ennek ellenére nagymamám azóta minden éjjel azt hallja, hogy valaki szuszog mellette. Lehet, hogy csak a képzelete játszik vele, nem tudom. Eleinte, mikor mentünk ki a temetőbe én is éreztem, mintha valaki megsimogatná a fejem.... Nálam ez elmúlt. Szeretnék tenni egy próbát, hogy átsegítsem, hátha még itt van velünk a lelke. Nem tudjátok hogyan kellene? Melyik a legideálisabb időpont? Gyertyát gyújtsak? Nyissak ablakot? Vagy hogy? Szkeptikusok véleménye nem érdekel.

2014. jan. 23. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem csak képzeli hisz sokat hallotta a hangott és megszokta.ha 2 hónap mulva is jelentekezik a jelenségakkor van baj.

Ja és a cim hát az elégé félre érthetö.(elöször azt gondoltam ki ez a b****m aki ilyet ki mer irni)LOL

2014. jan. 25. 10:43
 12/12 Evele123 ***** válasza:

osero.hu

szellemvilag.hu

2014. jan. 28. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!