Remélem jó helyen járok? Miket láthatok én? Milyen "lények" ezek? (nem szedek semmit :D ) vannak konkrét példáim.
Te egy Grimm leszármazott vagy, kedves kérdező.
Gyorsan keresd meg a lakókocsit, ott van a könyv, amiben minden le van írva... :)
nem hiszem,hogy elmebajom lenne mivel ritkán látom ezeket a "jelenségeket" nem napi vagy heti szinten..nem láttam még azt a sorozatot..utána néztem azoknak amiket írtatok de én nem ilyen gyíkszerű arcos és lángoló embert láttam.próbáltam összegyűjteni olyan képeket linkelek be..
szóval a kisfiú kb ilyen lett csak hatalmas fekete szemekkel és ráncos bőrrel és szintén nyitott szájjal
és miután emberi formája lett akkor is gonosznak éreztem
a férfi akinek a szeméről meséltem így lángolt ami feltűnő volt mert az eredeti színe nagyon sötétbarna volt
viszont nála nem éreztem gonoszságot
"nem hiszem,hogy elmebajom"
Aki elmebeteg, az többnyire nem tudja magáról, hogy elmebeteg, hanem meg van róla győződve, hogy egészséges, csak mindenki más hülye. Az meg mindegy, hogy kéthetente, hetente, vagy naponta látsz ilyeneket, egyszer sem kéne látnod!
Démonok, magukat kisfiúnak álcázó gonosz szörnyek nem léteznek. Ha ilyeneket látsz, és pláne "gonoszságot érzel" körülöttük, jobb lenne segítséget keresned, mert a végén még valami kárt teszel mondjuk egy gyerekben, akit éppen gonosz sátánfajzatnak képzelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!