Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Remélem jó helyen járok?...

Remélem jó helyen járok? Miket láthatok én? Milyen "lények" ezek? (nem szedek semmit :D ) vannak konkrét példáim.

Figyelt kérdés
Ritkán de előfordul,hogy ránézek valakire és vagy a szeme olyan mintha kissé lángba borulna vagy az arca teljesen eltorzul.Mire újra rápillantok újra teljesen emberi formája van.PL: egy kisfiút vitt az anyja és az anyja vállán felül hátrafelé nézdegélődött a kisfiú majd mikor ránéztem rám nézett és hatalmas fekete szemekkel és torz arccal megráztam a fejem,hogy mi van?? és megint egy sima átlagos fiút láttam..volt,hogy egy férfi ment el előttem és rám nézett ránéztem belenézett a szemembe és mintha tűz lett volna narancssárgás pirosas volt a volt a szeme viszont itt a fehér része megmaradt a szemének.. aztán visszaváltott normális sötétbarnára majd bólintott egyet és elégedett vigyor volt az arcán.."ezek" micsodák? tényleg láttam őket és ismétlem nem drogozok vagy ilyesmi..
2014. jan. 11. 12:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
50%
Paralátó vagy ! Ezek Reptoidek.
2014. jan. 11. 13:50
 2/11 anonim válasza:
Van akinek különleges képességei vannak, és te azok közé tartozol! Lehet!
2014. jan. 11. 14:08
 3/11 *Nekomimi* ***** válasza:
51%

Te egy Grimm leszármazott vagy, kedves kérdező.

Gyorsan keresd meg a lakókocsit, ott van a könyv, amiben minden le van írva... :)

2014. jan. 11. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
#2-es, a Grimm című sorozatra gondolsz :D Nekem is ez jutott először eszemben, mint ahogy a felettem szólónak is.
2014. jan. 11. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért törölték a hozzászólásomat... Kérdező, nem valamilyen természetfölötti lényeket látsz, hanem hallucinációid vannak. Ez súlyos mentális betegségeknek lehet az előjele, úgyhogy mihamarabb fordulj orvoshoz!
2014. jan. 11. 16:20
 6/11 A kérdező kommentje:

nem hiszem,hogy elmebajom lenne mivel ritkán látom ezeket a "jelenségeket" nem napi vagy heti szinten..nem láttam még azt a sorozatot..utána néztem azoknak amiket írtatok de én nem ilyen gyíkszerű arcos és lángoló embert láttam.próbáltam összegyűjteni olyan képeket linkelek be..

szóval a kisfiú kb ilyen lett csak hatalmas fekete szemekkel és ráncos bőrrel és szintén nyitott szájjal

[link]

és miután emberi formája lett akkor is gonosznak éreztem

a férfi akinek a szeméről meséltem így lángolt ami feltűnő volt mert az eredeti színe nagyon sötétbarna volt

[link]

viszont nála nem éreztem gonoszságot

2014. jan. 11. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:

"nem hiszem,hogy elmebajom"

Aki elmebeteg, az többnyire nem tudja magáról, hogy elmebeteg, hanem meg van róla győződve, hogy egészséges, csak mindenki más hülye. Az meg mindegy, hogy kéthetente, hetente, vagy naponta látsz ilyeneket, egyszer sem kéne látnod!

Démonok, magukat kisfiúnak álcázó gonosz szörnyek nem léteznek. Ha ilyeneket látsz, és pláne "gonoszságot érzel" körülöttük, jobb lenne segítséget keresned, mert a végén még valami kárt teszel mondjuk egy gyerekben, akit éppen gonosz sátánfajzatnak képzelsz.

2014. jan. 11. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a családodban kezeltek valakit mondjuk skizofréniával, vagy hasonló betegséggel? Volt veled mostanában olyan, hogy nem megfelelően reagáltál valamire érzelmileg (pl. rossz hír hallatán nevettél), voltak memória-, vagy koncentrációs zavaraid? Ezek mind a skizofrénia korai tünetei, ahogy a hallucinációk és a téveszmék is.
2014. jan. 11. 22:48
 9/11 A kérdező kommentje:
nem tudok róla,hogy lenne ilyen a családban és nem röhögök rossz hír hallatán sem, nem hiszem, hogy bárkinek is ártani tudnék még egy bogárnak sem nagyon
2014. jan. 11. 22:59
 10/11 anonim válasza:
Igazából te az Érmelléki Kuglófembert és a badacsonyi görényember egyik fiát láthattad.
2014. jan. 12. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!