Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan, aki természetfe...

Van itt olyan, aki természetfeletti lény vadásznak tartja magát?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 15:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
hát nem vadászom öket csak kutatom
2014. jan. 1. 19:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Én próbálok bizonyítást találni a természetfeletti lények létezésére jelenleg sikertelenül persze nem elvakultan mindennek a logikus magyarázatát keresem például: földönkívüliek, farkasemberek, vámpírok, szellemek, létezését kutatóm nincsen hittem nem vagyok vallásos sem szkeptikus csak szeretek ezzet a témával foglalkozni...
2014. jan. 1. 19:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Én írok kriptozoológiai blogot és megtaláltam a mátranováki "fanyűvőt". Sajnos kis hazánkban nincs túl sok természetfeletti lényről beszámoló, csak külföldön vannak ilyenek.
2014. jan. 1. 20:44
 14/24 anonim válasza:

Túl sok Supernatural-t nézel? Ezek csak mesék. Jó fantáziájú írók találtak ki ilyeneket,ezt továbbterjesztetik,és hülye Alkonyat szintű "művek" jelennek meg.

Legyen egy normális cél az életedben,és azzal foglalkozz..olvass utána stb. De nem hiszem el,hogy normális ember ilyet elhisz..Szerintem még te sem hiszed el csak láttál,vagy olvastál egy ilyen könyvet,és nagyon megtetszett.

2014. jan. 1. 20:47
 15/24 anonim válasza:
Én csak Samről és Deanról tudok, meg az őt körülvevő démonvadászok, de ez csak fantáziavilág. Habár sokszor kis orzságunk nagyhatalmaiból is kiűzhetnék a gonoszt, én hányszor kívánom őket hogy tennének rendet az országban?
2014. jan. 3. 09:17
 16/24 anonim ***** válasza:
SpongyaBob.
2014. jan. 4. 08:53
 17/24 Tom Benko ***** válasza:
Az is elég léhűtő lehet, kb. megfelel az elméleti filozófusnak. Most komolyan, minek vadászni olyanra, ami nem létezik?
2014. jan. 5. 23:52
 18/24 anonim válasza:

Kedves kerdező. Szerintem is közrejátszik a sok természetfelettiről szóló film,meg irodalom,ami nagyon elfogult. Vegyük csak a vámpírokat :

- Lilith- ő Ádám atyánk első asszonya,akit Isten úgyan úgy teremtette mint a férfit. Ő nem hajolt meg a férfi előtt, egyenrangunak érezte magát. Így önként elhagyta a paradicsomot. Majd jött Éva ,és ismerjük a történetet. De Lilithre a számüzetés és halandóság nem vonatkozik,mivel nem evett a tiltott gyümölcsből. A természetfelettiről szóló irodalomban ő az első aki halhatattlanként szerepel, és nemmellékesen őt tartják az első vámpírnak.

- Káin aki testvér gyilkos. Ádám és Éva fiai. Az ő büntetése is az öröklét.

- Vlad Tepes , másnéven Drakula. Az ő története az apjával kezdődik , aki tagja volt a Sárkány királyi rendnek, tehát a Drako rend tagja. Így a név , hogy Drakó fia. A keletről és délről érkező kereskedőktől vámot szedett,de azok nem igazán akartak adni, így elvette , ha kell erőszakkal. És elnevezték vérszívőnak , mert persze mindenüket elvette. Így másországba érve a szájról szájra haladó történetek rém mesévé változtak. És a rend megtartása érdekében tényleg kegyetlen volt, vagy karóba huzatta az embereket , vagy kerékbe törette.

Minden természetfeletti lénynek, megvan a maga története, és gyerekíjesztő történetként anno nagyon is megfeleltek. És mára a nagy filmgyárosok milyen jól élnek néhány kósza rém mese továbbképyeléséből.

Ne csak azt kutasd,amiről a mai filmek szólnak,hanem az eredetí történetet, hogy kit miért neveztek óriásnak, kőszívűnek, vérszívónak, stb

2014. jan. 6. 07:12
 19/24 Ooiz válasza:
32%
Szerintem egyáltalán nem elitélendő a kérdés. Inkább visszakérdezek.. miért hisszük azt ezen a Föld nevű bolygón hogy már mindent tudunk..? Nemrégiben még azt hittük hogy a Föld lapos, ma meg a Newton 4 alaptörvénye meg Einstein relativitás elmélete alatt rezeg a léc elég rendesen --> az általunk eddig "ismert" Világot mozgató rugók kezdenek bedőlni pld. a kvantumfizika alapjai miatt.. miért ne lehetnének természet feletti lények, vagy földönkívüliek? porszemnél nagyságrendekkel kisebb része vagyunk az Univerzumnak és egyáltalán nem tudunk semmit csak elhisszük hogy milyen okosak vagyunk, mert mindent megmagyarázunk - időlegesen :). Vadászokat nem ismerek és sose láttam természet feletti lényeket, viszont elfogadom hogy nagyon sokat nem tudunk még, elfogadom a 3 dimenziónál jóval több dimenzió létezését és így olyan "lények" létezését is akiket mi nem, vagy csak részlegesen láthatunk, érzékelhetünk.
2014. jan. 6. 12:27
 20/24 Tom Benko ***** válasza:
@Ooiz: Newtonak három axiómája van. Relelm alatt miért is rezeg a léc? A kutatók pont, hogy nem hiszik, hogy mindent tudnak, az önelégült ezós retardáltakkal szemben...
2014. jan. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!