Lehetséges vagy csak képzelődtem?
Figyelt kérdés
Nos ma hajnalban felvoltam az ebédlőnkben notebookoztam amikor hirtelen a tvnk ami kivolt kapcsolva zúgni kezdett meg a függönytartó is zajt hallatott és ekkor egy gyengéd simítást éreztem az arcomon, szétnéztem a szobában és megláttam a halott édesapám szellemét, amikor ez történt melegség öntött el, egy kicsit félelmetes így hát megijedtem és elnéztem, amikor összesedtem a bátorságomat beszéltem hozzá de már nem láttam, mondtam neki, hogy jöjjön a konyhába, hogy beszélgethessünk. Ottan se láttam már, de gyakran éreztem bizsergést.2013. dec. 29. 17:33
11/12 A kérdező kommentje:
Bebizony :D
2014. jan. 11. 05:32
12/12 anonim válasza:
Lehet de ahogy ezt már más is mondta az agy sok vicces dologgal képes meglepni.... és lehet hogy hülyén fog hangzani de ha a házatokban képződhet ultrahang akkor az rezgeti a dibhártyát(hangok képzelése) az agyat (halucináció) és félelmet kelthet , rosz hangulatot... de ez nem azt jeleni hogy nem lehetett az apád ...
egy 13 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!