Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? (Kérdésed túl rövid)

Softi kérdése:

Mi ez? (Kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Ültem a szobámban ,zenét hallgattam és egyszer csak olyan hangot hallok (a fejhallgatóból) mintha apám fütyülne (max hangerőn sose hallom) megkérdeztem a szüleim ők nem hallottak semmit és a számban se volt olyan hangeffekt ami ilyen hangot ad. Gondoltam biztos vmi hibás a számban úgyhogy letöröltem és hallgattam tovább a zenét youtube-on. Fél perc múlva megint hallotam, akkor kihúztam a fejhallgatót és hangszóróról hallgattam. Kb egy perc múlva majd megsüketültem tőle (a szüleim továbbra sem hallottak semmit) MI EZ?

2013. dec. 27. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbál kapcsolatba lépni veled a túlvilág.
2013. dec. 27. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Softwear hiba ha gépezel, vagy a CD-t kazettád rossz. Becsévéli a szalagot.
2013. dec. 27. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Telefonon hallgattam
2013. dec. 27. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én voltam, belebújtam a hangszóródba, mert ott meleg volt. Tudod milyen hideg van kint?

Üdv: a karácsony szelleme

2013. dec. 27. 19:48
 5/7 Laylah ***** válasza:

Talán azt éled át, amit anno én, ez esetben az elsőnek valamelyest igaza van. Nekem is így kezdődött, hogy oda nem illő hangokat hallottam, de csak én egyedül: zongora-, gitár-, végül furulyaszót, de sokszor a nevemet is. Akkor jött az a korszakom, amikor érzékennyé váltam a szellemek jelenlétére. Ennek kb. 5-6 éve.

23/L

2013. dec. 27. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces 4-es csak az a baj hogy nem a hangszóróból jött hanem mellőlem ( az utolsó legalábbis tuti)
2013. dec. 28. 00:25
 7/7 anonim válasza:
2013. dec. 31. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!