Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttam egy fekete alakot...

Láttam egy fekete alakot éjszaka, mi lehetett az?

Figyelt kérdés
Ez már nem az első alkalom, a ház is fel lett szentelve évekkel ezelőtt. Körülbelül egy hete történt. Felébredtem éjszaka, még emlékszek is rá, hogy mit álmodtam(szval ez nem lehetett álom). A hátamon aludtam és átakartam fordulni a bal oldalamra...és akkor vettem észre/éreztem, hogy valami ül a hasamon. Amikor felnéztem, láttam hogy valami árnyszerű lény bámul engem, majd gyorsan lecsúszik rólam, az ágy alá. Mondanom sem kell, h nagyon megijedtem. Anyának elmondtam, főleg mivel mostanában nőgyógyászati problémáim vannak és az orvosok sem tudják, h mi lehet az oka.(4 hete nem múlik el a menstruációm-és ez az eset óta egyre csak erősödött.) Természetes h mindenki hülyének néz, és azt mondják, hogy képzeltem vagy álmodtam az egészet, de sajnos 100%-ig biztos vagyok benne, h valóság volt. A neten is utánanéztem, hogy többen is írtak már éjszaka látott árny alakokról. Kezdek már nagyon megijedni, főleg azért, mert már többször is történtek hasonló dolgok. Mi a véleményetek erről, mit kéne csinálnom?

2013. dec. 25. 16:49
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ha ilyen történik csak gondolj erre és mond magadban vagy akár hangosan is mondhatod.

Itt, ezen a világon mi vagyunk a felsőbbrendű faj miénk minden jog, takarodjon el innét minden pokolfajzat!

De szerintem ezeknek a baromságoknak a 99,9%-a a tv meg egyéb agymosó szennyek szüleménye.

2013. dec. 30. 03:44
 12/13 Colin86 válasza:

Shadow people.

Ha tudsz angolul, nézz utána neten.

Én is észleltem, évek óta jelen van az életemben. Nekem is volt már, hogy a mellkasomra ült. (Nem, nem sz@rt oda, mielőtt valami troll ráharapna.)

Igazándiból most szeretném kideríteni egy ezzel foglalkozó egyén segítségével, mi is lehet ez.

Majd írok, ha kiderült.

Félned viszont nem kell tőle, mert ahogy elnézem, ártalmatlan.

2014. jan. 8. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
:O
2016. dec. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!