Kopogó szellemről lenne szó?
Figyelt kérdés
Minden éjjel recseg a padló mintha valaki járkálna rajta.Kopogásokat is hallok a szekrényemen,és egyik nap amikor felkeltem,az ágyam támlájára egy név volt belevésve:Dominik.(Nekem nem Dominik a nevem)És a legijesztőbb az,hogy sokszor szoktak kopogni,de amikor kinézünk a kis ablakon,akkor nem látunk semmit,senkit.Kopogó szellemről van szó?Hülye válaszok nem érdekelnek!2013. nov. 9. 10:38
1/16 anonim válasza:
Elég érdekes dolog nem hiszem, hogy valaki szórakozna. Fordulj "szakértőhöz" mert ez azért nem minden napi jelenség..
2/16 anonim válasza:
mi az hogy belevésve? és nem kelsz fel rá? az is érdekes:D Valaki szórakozik nálatok ilyen nincs,szellemek nem léteznek
3/16 A kérdező kommentje:
tudom,és ezért is félek hogy a dolgok elfajulnak,mert azt mondják,hogy a kopogó szellemek a legagresszívabbak.És azt még el is felejtettem hogy amikor a barátnőmmel le mentünk a pincébe és ott hagytuk a telefonunkat hogy videót készítsünk.Olyan 10 perc múlva visszamentünk.Amikor meghallgattuk a videót nagyon megijedtünk.Egy olyan 5 éves kislány hangját hallottuk,aki elkezdett énekelni valamilyen dalt,és közbe ilyen nagyon nagy ajtó csapódásokat hallottunk:S
2013. nov. 9. 11:19
4/16 A kérdező kommentje:
második.és ki szórakozna?Tesóm nincs.Az anyukám mért is jönne be éjjel a szobámba,hogy belevésse az ágyamba hogy Dominik?
2013. nov. 9. 11:21
5/16 anonim válasza:
Az érmelléki kuglófember volt az, még egy darabig kopogni fog, utána megöl
!!!!!!!!
6/16 anonim válasza:
Van egy csapat szellemvadászok a realitin megy a sorozat. Vannak mindenféle műszereik,hivd meg öket és kideritik neked,hogy mi az.
7/16 anonim válasza:
Honnan veszed azt hogy Kopogó szellem volt? lehet , hogy alvajáró vagy és te magad vésted be a nevedet.
8/16 A kérdező kommentje:
De már mondtam hogy az nem az én nevem!
2013. nov. 9. 13:04
9/16 anonim válasza:
Ha a pincés sztori igaz akkor tényleg van valami! Van Dominik nevű rokonod, ismerősöd, barátod? Az alvajárásban is van valami (bocsi) de ha anyukád nem látott még szunyálva sétafikálni akkor nem vagy az! A szellem meg csak akkor bánt ha hagyod magad! Védd magad chi-vel! Azzal lehet ellenük védekezni! Sok sikert! :)
10/16 A kérdező kommentje:
Igen igaz,és nincsen Dominik nevű rokonom.
2013. nov. 9. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!