Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt bármilyen természet...

Meggyötört kérdése:

Van itt bármilyen természet feletti lény a körünkben? Én egy meggyötört ember vagyok aki képes maga mögött hagyni az életét ha átváltoztatnának! Hülyék kíméljenek

Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 22:20
1 2
 11/20 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
Én egy félig Reptoid félig Loú mutáns vagyok. Istenem Béla Őrangyal, és csak lézerveccővel lehet legyőzni.
2013. nov. 7. 20:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Van egy véregerem ...ha gondolod megharaphat és akkor te is véregér leszel...
2013. nov. 8. 20:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Én egy démon vagyok! De hülye is, ezért megkíméllek.
2013. nov. 8. 21:33
 14/20 A kérdező kommentje:
a hülyék kíméljenek rést látom nem sokan fogták fel :D köszönöm annak a 2 embernek aki normálisan írt :)
2013. nov. 8. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Mért..én a véregeret komolyan gondoltam :D
2013. nov. 8. 22:21
 16/20 KiSeM ***** válasza:
Figyuu nem kell természet feletti lény,hogy átváltoztassanak.Menny el plasztikai sebészhez és operáltasd magadat át.Ha hím vagy köttesd el az ondó vezetéket is és csináltas magandak női nemi szervet.Ha "nőöüstény vágyol" akkor pont minden az ellenkezője.Szóval operáltasd magad át,aztán tetováltass a teljes testedre kígyóbőrt,tetess magadra hetven-nyolcvan "pírszíngít" és borotváld le magad kopaszra.Szerintem senki,ismétlem senki nem fog rádismerni.Majd ijeszgethetsz gyereket az óvoda és az iskola környékén.Te leszel a kopaszgyíkember.
2013. nov. 9. 07:10
 17/20 anonim ***** válasza:
AzIgazmondó! ha az elefántfóka így kicsapta nálad a biztosítékot, mit mondasz a lódarázsra ?
2013. nov. 9. 23:29
 18/20 KiSeM ***** válasza:
Akkor a kecskebékáról ne is beszéljünk.Dikk és a cigánybéka
2013. nov. 11. 19:47
 19/20 Laylah ***** válasza:

"TE vagy a isten, teremtsd meg magad!"

Nehezebb napokon nekem ez szokott erőt adni.

2013. nov. 12. 17:21
 20/20 anonim válasza:
Szia igen? Miért kellek? Amúgy 118 éves fiatal Vámpiroska vagyok, de előbb mondd el miért kellek, mielőtt bármit is csinálnék veled
2017. jan. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!