Ha egy vámpír és egy vérfarkas szeretkezik akkor milyen gyermekük születik?
utsó szerintem azért valamilyen modon ezt megtudják oldani.
KÉRDEZÖ:A domináns fél fajtája lesz gondolom
A lycanthrope alakváltót jelent. A vérfarkas eleve alakváltó már.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy vámpírok és vérfarkasok léteznek. Kiskoromban hittem bennük, de az elég régen volt már.
Több legenda szól mindkét fajról, nem tudom, melyikben mennyi igazság lehet. De ha követik a biológia szabályait, akkor nem sok valószínűséggel lesz közös gyerekük. Vagy ha igen (,ami nagyjából esélytelen, kifejtem majd bővebben), akkor a gyerkek nem lesznek szaporodóképesek. (Lásd szamár és ló utóda, az öszvér, ami nem tud utódot létrehozni más öszvérrel). De szerintem simán csak nem tudnának utódot létrehozni. A vámpír nő mégis mióta ovulál? Mióta menstruál? A vérfarkasnak biztos van spermiuma, két vérfarkas képes lehet szaporodni. De a vámpír aligha. Erectioja lehet, mert ha vért iszik, akkor bizonyos történetek szerint megtelik ő maga is vérrel, emberibb lesz, tehát miért ne lehetne erekciója? Idegrendszere is van. Ez működőképes. De nem hinném, hogy működik a nemi szerve úgy, ahogy kellene.
Ha nem követik a biológiát, mivel ezek mitikus lények, nem is kell nekik, akkor pedig gondolom valamilyen vércserés megoldással lehetne közös gyerekük. Vagy bárhogy máshogy, ami nem a "rendes" útja a gyereknemzésnek, Hogy itt mi történne, nos. Rábízom mindenki fantáziájára, nekem is van pár teóriám, de szerintem ti is elég kreatívak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!